1anne2bebek__ Btlgnlty Kaansinem Btlgnlty Selime hanıma gidiyorum bende. Kontrolüm wardı dün. Doğum ücretlerinde herhangi bi indirim söz konusu oluyor mu yardımcı oluyor musunuz dedim Ewet dedi. Gece doğumum olduğunda gelirseniz ek ücret alıyor musunuz dedim hayır dedi. Sizde konuşun isterseniz indirim yapma şansınız war. Ne kadar indirim olur diye sormadım ama Selime hanım gelmeden önce asistanına sormuştum ilk 200-300 tl gibi bi ücret düşüyor hastanenin söylediği fiyatı ödemiyorsunuz dedi. sizinde bilginiz olsun istedim 🤗
Btlgnlty 1anne2bebek__ muhasebeyle konuşmuştum ben direk yardımcı oluyoruz dedi selime hanımla hiç konuşmadım teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 😊😊
1anne2bebek__ Kaansinem normal Doğum 1500 epidural +500 gece Doğum olurda doktoru çağırırsan + 500 dediler bana telefonda. Dün sordum asistan 200-300 tl bi indirim oluyor dedi canım. Gece gelince de fiyat farkı almıyomuş kendi hastalarından.
Kaansinem 1anne2bebek__ şu an başka özeldeyim ama ama bidahaki ay başarıya geçmeyi dusunuyorum canim senin doktorun kim di nasıl peki ilgileniyolarmi
Seliminannesi Yoncaeroglu doktorun ilgisi nasil? Ve renkli ultrasonu var mi? Dogun ucretlerini de biliyor mhsun? Bazi doktorlar acelesi varmis gibi gecistiriyor ve detayli aciklama yapmiyor. Bilgilendirirsen sevininirim.
Yoncaeroglu Seliminannesi doktorum çok güleryüzlü konuşmaları insanın içini ferahlatiyo resmen her soruya cevap veriyo ve çok ilgili bence her sorununa cevap veriyo başından sağma gibi bişey yaşamadım şuana kadar bana karşı çok iyi genelde bi çok da benim gibi hamileler var yumuşacık bi hanım bence 😊😊 muayene ucretim 30 tl ama yarısını sigortam karşılığı yani öyle 30 sizin sigortanız yoksa 60 tl yani doğum ücretlerini şuanda konuşmadım daha cumartesi kontrole gidicem o zaman sorucam canım senide üyelikle bilgilendiririm 😊
Yoncaeroglu Seliminannesi renkli ultrasonda var ayrıca normal doğum yeri varmış kendi tercihin tabi zaten doktor yönlendirme yapiyo ve başka hastaneyle anlaşmalı doğuma giriyo daha büyük kuvezi olsun isterseniz mesela bunları tam konuşmadım daha tam detaylı daha 25+1 im başından beri gülşen hanımlayım 😊
Seliminannesi Yoncaeroglu cok tesekkur ederim. Bilgilendirirsen mutlu olurum Yoncaeroglu tip merkezinde normal dogum yapilabiliyor yani. Bilgi icin cok tesekkur ederim
Seliminannesi Yoncaeroglu cok memnun olurum. Bende 24 haftalik hamileyim ama henüz tam olarak bir doktor ve hastane secmis degilim. Bu beni endiselendiriyor ilk hamileligim ve maddi olarakta uygun bir yer bulmam gerekiyor. Haberinizi bekliyorum
1anne2bebek__ Kaansinem kuzum ben Selime hanıma gidiyorum ilk baştan beri. Çok ilgili ben çok memnunum hastaları da çok memnun. Zaten bi onun kapısında hep kuyruk war. Yoğun olmasına rağmen gayet ilgili. Benim ilk düşük tehlikem wardı korkutmadı hiç. Onu görünce annemi görmüş gibi oluyorum ben rahatlıyorum 😊
BerilinAnnesi Gop kadin sagligi merkezi nefise hanıma gidiyorum dogumu yeniyuzyil üniversitesi gop hastanesinde yaptırıyor normal 3500 sezaryen 4000 doktorum harika bir insan tavsiye ederim
BerilinAnnesi Gop hastanesi donanımlı bir hastane yenidogan bakim unitesi hersey var, fiyat cok diye ne paradan kisarim ne de doktorumdan vazgeçerim doğum bu sonuçta
1anne2bebek__ Btlgnlty anlamadığım madem indirim yapacaklar neden fiyatı yüksek tutuyorlar bunlarda çok fenalar 😂 rica ederim 😘
1anne2bebek__ Kaansinem şu da war ben memnun kaldım diye sizde memnun kalacaksınız diye bi durum yok gidin en azından fikriniz olur
Kaansinem 1anne2bebek__ Aslında simdiki doktorumdan o kadar çok memnunum ki hiç birakasim gelmiyo ama doğum çok pahalı ya normal doğum 7 bin den falan basliyo sezeryan 10.000 tl arası o yüzden değiştirmek zorundayım en fazla 2.3 ay daha gidecem buna daha sonra nasipse artık doğum yapacagim hastanede devam edicem kontrollere