Elifdemrcan Hamilelikte aşılar kaçıncı ayda yapılmaya başlıyor bilgisi olan cevap verebilir misiniz 🤗
KREsra Elifdemrcan aslında 16.haftada yapılmaya başlanabılır ama siz bebek hareketlerini hissettiğinizde ilk dozu yaptırabılırsınız.ılk dozdan 1ay sonra da mutlaka 2.dozu yaptırmalısınız sağlıkçıyım bu şekilde uygulama yapıyorum doğumdan sonra da aşının devamı var aslında 5doz toplamda çünkü
Twinsmomtwoboy Elifdemrcan tek doz yaptrdim 26. Haftada. Doktoruna soarsin yada saglik ocagini ara sor
Elifdemrcan minnakfasulyecim İnternet te 12. Haftaya kadar yazmıs lar tetenoz ıcın, doktora gıttıgımde de hıc bırsey soylemedı aklıma takıldı canım 11 haftalığız su an gıtsemmı acaba daha yeni gitmiştik virüsten de korkuyorum 🙄
Elifdemrcan KREsra cok tesekkur ederim aile hekimliğine kayıt yaptırdım az once 19. Haftaya gun verdiler aşı için 😊
Mervesam KREsra bana sağlık ocağı 27 veya 28. Haftalarda ilk dozu yaparız demisti sizce geçmi ve geç oludsa bebeğe bi zararı olurmu acaba
yba İlk doz 20. Hafta ikinci doz ise ilk dozdan en az 4 hafta sonra. Diyelim 19da yaptılar bir sonraki doz 23. Haftada olur. 20 ise 24. Haftada. Tam bir ay sonrasına gün veriyorlar zaten.
Elifdemrcan Mervesam bana ilk gebelık oldugu ıcın 19 ve 20. Hafta dedıler o yuzden olabilir kaçıncı hamileliğiniz
KREsra Mervesam hiç sıkıntı etmeyin geç kalmamışsınız henüz ilk dozu yaptırın ıkıncı doz içinde gereken tarihte gidin bi sıkıntı olmaz inşallah 😊
Mervesam Elifdemrcan benimde ilk gebeliğim. yeni bi duzenleme yapıldı söylediğim haftalarda aşı yapılınca anneye ve bebeğe daha etkili oluyo dedi doktor