Hduygu Haftamdayım bebeğimin boyu biraz kısaymış 37 cm. Uzaması için ne yapabilirim veya doğduktan snra da kısa mı olur . Kilosu 1900 ama boyu kısa normale göre. Ne yapmam lazım bilemedim. Benm gibi olan varmı acaba? Doğduktan snra düzelir mi ki?
Beto52 Hduygu Evet canım benim ki de öyle. Bişey sorucam ölçümleri haftasıyla uyumlu mu yoksa geride mi çıkıyor doktorun ne dedi ?
Hduygu Beto52 kilosu iyi ama boyu kısa dedi. Normale göre 3 hafta gerideymiş boyu. Ama kilosu tam şuan
Beto52 Hduygu normal değil cnaım 2 hafta gerilik var boy kilo. Kilo alamıyor pek. Bence boyuna takılma eşinle senin aritmetik ortalaman olucak yani sonuçta. Sağlığı yerinde olsun yeter ki
Deleted5544 benimde bebeğimin boyu 10 gün geriden geliyor ama doktorum sıkıntı olmaz dedi benim ve eşimin de boyu cok uzun olmadığı icin. 32+4de fl değeri 60tı yani 42 cm oluyor sanırım
Hduygu Deleted5544 42 çok normal zaten maşallah diyelim😊 ama her gittiğimde doktor bebeğin boyu kısa diyo moralim bozuluyo. Hatta cücelikten bile bahsetti bugün baya bittim yani
Hduygu Beto52 sizin eşinizle boyunjz kaç ki? Doktora bizim boyumuzu söyledim boyunuz gayet normal dedi. Genetik olsa söylerdi heralde ama söylemedi bişey.
Ruveyda_ Hduygu semizotu uzatiyordu galiba canim brokoli oyle hatirliyorum. Saglikli olsun ilk okulda baskete voleybola verirsiniz uzar gider hc bsey olmaz
Hduygu Ruveyda_ sağlıklı olsun tabi ama işte doktor cücelik down sendromundan fln bahsedince korktum bende inşallah yanılıyodur doktoru🤲🏻
Beyzaharun Hduygu boy için birşey yapılmazki cnm boy genetiktir , bende kısayım boyum 165 ama eşim 184 boyu , 32. Haftadayız boyu 43 cm galiba Kızım babasına çekicek çünkü ben 45 cm doğmuşum 😂
Hduygu Beyzaharun senin boyunda gayet iyi bence. Sizden kısa bebek çıkmazmış zaten😄 sağlıkla gelsinler de boy önemli değil artık☺️