Zlhb Gulsahim benımde cok fazla agrım var magnezyum verdı dayanamazsamda Parol içiyorum etki etmiyor ama işte
Gulsahim mikican çok geçmiş olsun kuzum adım atamıyorum iki dk dedim lavobaları yıkayıp süpüreyim dedim kitlendi resmen ama sürekli oluyor bu son zamanlarda daha 23 haftalığız. Ağrı tam böyle popo kısmından böyle bacağa iniyor
mikican Gulsahim bende 19 haftalığım canım muhtemelen bel fıtığımız var 😔 aynen bende az bi şey ayakta kalayım hemen kitleniyorum. Çorba yaparken bile artık oturarak karıştırıyorum 🥺
Gulsahim Zlhb çok geçmiş olsun canım İnan dayanıalvak gibi değil değişik bişry 😪 malum hastaneye de gidemiyoruz kala kaldım parol içmeyi deneyeyim bakalım ama ağrının kaynağını bulamadım
Zlhb Gulsahim benım fıtık başlangıcım vardı zaten muhtemeln oda tetıklıyor ama aglıyorum acıdan yanı anlayabılıyorum
Gulsahim mikican dedim ki Bi ara acaba bebekten kalçalarımız mı genişliyor ama 😓 yok Geçrekten fıtık sanırım kuzum
nursentlk Gulsahim tabi iyi geliyor canım zaman geçtikçe kemiklerimiz daha da güçsüzleşecek doktoruna danış