denizkuzum Tecrübeli anneler destek lazım 31.haftamdayım hastane çantasına aptamilin bebek sütü 1 numara almayı düşündüm ilk gün belki emmezse aç kalmasın diye aptamil bebek sütü koyulurmu Emse bile sütle birlikte mama versem olurmu
pPapatya denizkuzum Sezeryan doğum yaptım. İlk 3 gün sütüm gelmedi. Sağdığımda da gelmedi. Ama mama götürmedim. Biberon falan götürmüştüm. Hastaneden veriyorlar diye biliyorum. Yani bizde hastaneden yapıp içiriyorlardı. Arıyordum mama içmesi gerekiyor diye yapıp getiriyorlardı.
drn5410 denizkuzum eczaneler açık değil mi canım gerekirse dışarıdan biri alır gelir hemen boşuna yer kaplamasın bence gerek yok ama sen bilirsin gene de
Oflugelin denizkuzum koyma cnm nasıl başlarsa öyle gider bı şekilde gelicektir sütun o ilk duygudan eksik kalma bol bol emzir ten teması yap Allah’ın izniyle gelir sütun
denizkuzum pPapatya özel hastanedemi yapmıştınız doğumu ben devlette düşünüyorum ama devlette verirlermi bilmiyorum
denizkuzum Beyzasahin acaba o telaşta aramak vs uzun sürermi emin olamamıştım bebek aç kalmasın diye 😊