muhanneozge evet canim çok dogru Rabbim bu ay nasip ederse adetime o gun var ovulasyon yaptim ovulasyondan bu yana sakiklarimda durup durup vuran sancilar oluyor hafiften biraz umutluyum Bakalim Rabbim nasip ederse
Nisam21 canim eşimden saklamam sadece eşimle 2 miz bilelim istiyorum biraz en azinda 12 13 haftasina kadar sonra anneler e soyleriz yinede cok yayilmadan
DamlaNur29 evet canim nazar haktir Rabbim bunu kurani kerimde soyluyor haset nazar hak vardir yani nazadi geçtimde beni yoran neden boyle oldu yinemi olucak o doktor nasil doktor yani kismeti boyleydi doktorum iyi bir doktor insanlar ghnah çikaricak biri ariyor
morsunbul95 evet canim tibbi tahlierimi yaptirdik hamd sun bir sorun yok pihtilaşmamda yok ama hamile kalinca onlem amaçli vurulucam igne 2 ci gebeligimdegilde 1 ci gebeligimin nazara geldigini dusunuyorum çunki evlendim 1 adet gorup hemen hamile kaldim ve o kadar yeniydimki bu konularda sevincimden hemencecik soyledim ve inan bana 13 haftamda ulturasona girdim ve bana bebegimin kafasinin yarisi yok dediler bebegi almamiz gerek dediler bu yasima kadar hayatimda o gun kadar aci veren bir gun olmamişti sesli agliyordum ulturasondan cikip baska bir hastaneye gidene kadar agladim tam eve donene kada agladim konuşmadan 2 ci kayipta sadece yaslar suzuluyordu birde acimi konuşarak kelimelerle ifade edemiyorum o yuzden sadece kalbim agriyor Rabbim bir daha yaşatmasin
Zsnbr evet bencede bekleyin canim Rabbim Hayirli mubarek etsin
mlsmrtgl simdi sorun şu ki ben annemlere soylersem yengemler ogrenicek yakinlar nenem ogrenicek sonra onlardan akrabalar soruyor onlar ogrenicek herkes soruyor benim için yalan soylemelerini istemiyorum en azindan 13 hafta bekliyip sonra soyliyeyim başima ne gelecegini bilmiyorum sonuçta kimse garanti veremiyo nasil olucak diye o yuzden arafta kaldim inanirmisin 😏
Rmys1206 Allah razi olsun bacim dogru yapmişsın eger esimde razi olursa 13 haftaya kadar soylemeyelim diycem oda gonulden razi olursa ortak karar alarak saklariz bir muddet
Senemgltkn iyi yapmişsın canim Rabbim Yardimcin olsun bebisini sag saglim eline alasin
Liliz yorumun icin tesekkur ederim guzel kardesim Rabbim seni ve bebegini korusun o zaman hamile kalirsam sadece anneme ve kayinvalideme soyleyeyim onlarada tembihliyicem kimseye soylemesinler diye
Mehtap74 aynen sizin gibi dusunuyorum Bakalim bu ay boraz umitliyim hamile ola bilecegime dair. AMA henuz adetime 9 gun var ovulasyon yaptim bu ay Allah nasip ederse esime danisicam Oda razi olsursa oyle yapariz bizde
fatmagul94 aynen canim insanda heves edip soyluyor onlarida kinamiyorum mutlugunu boluşuyorlar ama insanlar bisey olunca herkeze duyuruyor
mmylmz ah canim evet onu biliyorum nazar degdi diye kayb etdim demiyorum zaten tibbi nedenden kayb etdim ama benim basimi agritan insanlarin sorulari ve bazen gercekten artik insan yoruluyir bikiyor
mmylmz bende aynen yok diyemedim ki nasil yok diyeyim dedim Allahin zoruna gider 😔 dedim yok diyemedim ama bu Eger Allah nasip ederse 3 cu olucak nasip olmazsa hamile kalip Allah korusun kayb edersem en azindan insanlarin laflarina maruz kalmayayim diye dusundum Rabbim Korusun birdaha yasatmasin ayni seyleri 😔 lutfen bana dua edin bu mubarek ayda Rabbim butun bebek isteyen kizlara nasip etsin hamilelerde eline alsin sag saglim