Monik Merhaba Anne ve anne adayları 37+1 hamileyim vajina kemiğimde çok fazla ağrı hissediyorum doğum var mı yok mu bilmiyorum ama normal doğum için sizin değerli fikirlerinizi bekliyorum sezeryan benim en büyük korkum çünkü 😑
_mrv Monik bol bol dua 🤲🏻 Allahım sana da bana da normal Doğum isteyen herkese de kolay dikişsiz normal Doğum nasip etsin inşaallah 🤗 bazen insanlar ne kadar normal Doğuma hazırlansalarda son dk da bişey çıkıp bi anda sezeryana geçebiliyorlar Allah korusun o yüzden bol dua 🙃
_mrv Monik bu arada en büyük korkum da deme beynine olumlu sinyaller gönder normal Doğum olacağını düşün her zaman. Bişeyden ne kadar çok korkarsan o başına gelir. Kötüyü değil güzeli düşün.
Kocaeli41 Monik bende normal istiyordm canım bugun catı muayenesi oldum 37+2yim bebegimin suyu azmıs riske atmayalım dedi doktor pazartesi bekliyor kontrol olacak ona göre alıcak bebegimi
Kocaeli41 _mrv Monik birde bisey sormak istiyorum bebegim ultrasonda 3 gün onden gidiyor bende ona göre takip ediyorum haftasını yanlısmı yapıyorum acaba
Zynbss8765 Kocaeli41 bende burda 22 hafta 1 gün gosterıyosa ultrasonda 2 gün gösteriye neden boylekı bılen varmı ? birçok App var hepsınde 22 haftalık 1 gün ultrasonda 2 gün çıkıyo iyi bişeymi ? bilen varsan cevaplasın lutfen
Leyla164 Monik normal dogum icin hic bisey yapmadim canim en basindan normal dogum istiyordum ve hic korkmuyordum normal dogum yaptim cok kolay oldu gercekten sadece korkma rahat ol bide dogum yaparken doktorun soylediklerini iyi yaparsan cok kolay olur
Monik Leyla164 inşallah olur aileme izin vermediler gelmedi ben tekim belki bu yüzden de normal istiyorum hoş okuduklarım da sezeryan olup hemen ayağa da kalkan var ama Bi umut işte aileden uzakta olmak çok zor.
Kocaeli41 Monik hiç anlamadım canım kendini kasmassan cok rahat oluyor ilişki gibi düşün rahat ol jel sürüyor zaten korkulacak bisey degil hiç tam 3 kilo bebegim 49 cm
Svlaylay Monik ailenize neden seyahat izni verilmedi doğum için veriliyor filan diyorlar bende ailemden uzaktayım inşallah gelirler diye dua ediyorum
Darkgod Zynbss8765 canım normal gerilik ilerilik olur bir kaç gün belki bir kaç hafta bunlar normal kabul ediyor bir iki gün ileridr gelişimi bebeğinin
Kocaeli41 Darkgod peki biz hangisini baz almalıyız ultrasonumu adet tarihinimi bebegim kac haftalık diyenler için
Darkgod Kocaeli41 adet tarihi ultrason her ay farklı çıkabilir sen adet tarihini baz al çocuğun gelişimi bı değil