Sibellllo Arkadaslar deneyimlerinize bağlı olarak soruyorum.Bugun doktora gittim 35 haftalıl hamileyim beneğin doğum kanalına girdigini 40haftayı bulmayacağını soyledi kanala giren bebek ne zaman doğar sizce ilk gebeliğim buarada
Ylz34 Sibellllo bir hafta önce gittigimde benim bebegimde kanala inmişti halen bekliyorz 39 haftalık olduk🤔
Maviss Sibellllo bacim bal oglum 40+5 de dogdu simdi de kizima hamileyim bal kizim suan 40+1 ama dogum 41 kadar yolu var
miine Keşke bnmkide girse de ne zaman gelicek diye baksam 😔 hala bekliyoruz 40+4 , bmce 38den sonra diye tahmin ediyorum
Sibellllo Maviss Doğum kanalına ne zaman inmişti yalnız benimçok ağrışarım oluyor sendede oluyor muydu
Sibellllo Maviss Doğum kanalına ne zaman inmişti yalnız benimçok ağrışarım oluyor sendede oluyor muydu
Maviss Sibellllo evet oglum 39+5 de dondu 40+5 de dogdu kizimda 39 da donmus carsamba gittim 40+1 de doktor dedi donmus sukur ama kanaldaysa bugun yarin ama kesin haftaya suni de olsa dogurmak zorundayim cunku 41 olacak
Sibellllo Maviss ben 35+2yim gelişimide1 hafta ileride gidiyor sence ne zaman gelir yoksa 40 ı bulurmu birde kanala giren benek geri cıkarmı onu meral ediyorum doktora sormayıda unuttum heycandan
Maviss Sibellllo heran dönebiliyor ama ikinci gebelikte çoğunlukla kanala,doktor girmis dediyse oyle durur merak etme ne zaman dogar orasini Allah bilir bak ben halen bekliyorum bacim
Sibellllo Maviss garip olan 36 haftanın içindeyim doktor bana 2 hafta veriyorum sana dedi cok net konustu
Ahmetasaf07 Sibellllo bende 35+ 2 de gittim kanalda bebek dedi ama heran gelebilir falan demedi. Gayet normal dedi stres yapma