Subuss6 Doktorum ikili ve üçlü yapılmıyor dedi gerçekten öylemi kızlar kuzenimde labaratuvarda baska sehirde yapılıyor diyor 🧐 çok merak ettim yasayan oldumu bunu
Mrwmrz Subuss6 ben yaptırmadım.21.haftada detaylı ultrasona girdim.benim doktorumda yapılmadığını söyledi. Allah korusun risk çıksa hangisinden olacağını bilemeyiz dedi .
E-Li-f Subuss6 ben de yaptırmadım, doktorum doğru sonuç vermeyeceğini söyledi. Detaylı ultrason yaptırdık sadece .
Filiztugrul_07 Subuss6 ben cift yumurta ikizlerime hamileyim doktorum 2li ve 3li tarama yapmayi önermiyoruz dedi niye diye sordugumda da ikiz oldugu icin yanilma payi cok dedi detayli ultrason da yapitirirken bildirelim daha daha detayli inceliyelim dedi
Subuss6 AtaMommy valla bende anlamadım şok oldum kuzenim baska sehirde ve yapıyolar bana yapılmıcak o testler çoğul gebelikte yapılmaz dedi 😯
Mrv2 Canım bende ikiz gebeyim banada çok söylendi yaptırma yanlış çıkar diye ama ben yaptırdım şu şekilde anlatım sana ultrasonda iki bebekte ayrı ayrı incelenip ölçümler yapılıyor ikisininde bilgilendirme formu farklı dolduruluyor daha sonrasında kan alıyorlar ve bunlar kan sonuçlarıyla karşılaştırılıyor Allah korusun kanda bir sorun çıkarsa zaten ultrasondaki ölçümlerden hangi bebek olduğu ayırt edilebiliyor ven ikiliyi yaptırdım şükür hersey yolunda çıktı üçlüye gerek duymadım o yüzden fikir olsun sanada 😉
_Koncuy_ Yapılmadığını ilk defa duydum. Bilimsel olarak nasıl bilmiyorum ama mantıksız geldi açıkçası. Daha doktorum bu konuda bana birşey söylemedi vakti de gelmedi ama doktor sağ kese sol kese olarak ayırabilir diye düşünüyorum. Yanlış çıkmasına birşey diyemiyorum çünkü normal tekil gebeliklerde de yanlış çıkabiliyor çevremde çok duydum. Görümceme de doktor (tam hatırlamıyorum) elleri ayakkaları kısalı uzunlu demiş. Maşşallah oğlu şuan 2 yaşında sağlıklı.
Krbltesma Ben çift yumurta ikizlerine hamileyim 9+4 bu hafta kontrole gıttıgımde doktorum ıkılı test ıcın randevu verdı 2 hafta sonraya bende hıc sorgulamadım ama doktorumda gerekmez dıye hıc bır acıklama yapmadı
FatmaKrbkl Bende yaptırmadım, yani doktorum yaptır demedi 😂 sanırım biraz doktorun inisiyatifine göre değişiyor, şeker yüklemesi durumu gibi karşı olanlar da var mantıklı bulanlar da 🤷♀️
Nzlgrlngc Subuss6 bana da yaptirmadi doktorum , eger bir sey cikarsa hangi bebekte oldugunu bilemeyiz dedi onun yerime detayli ultrasonda iyice bakti
Asel21 Subuss6 ikiz gebeliğim ve ikili test yaptrdı doktorum onda birşey yok sadce kan testi veriyorsunuz
Tugbaaa0909 Mrv2 masallah size şuan 4t5 oldum ama 2 gün önce hcg 35021 cıktı benim ama şuan tek kese göründü 18inde tekrar gidicem bakalım