Ayseavan Merhaba arkadaşlar 30 haftalık gebeyim saçlarımda çok beyazlar var boya yapmak istiyorum yaptıran var mı bitkisel bir marka öneriniz olur mu teşekkür ederim ☺️
Damlay Ayseavan Bende 31 haftadayim ve 2. Kez boyadim. Loreal alip 🤷🏼♀️ Yani boyanın çokda bitkisel olabileceğini düşünmüyorum. O yüzden her zaman kullandığım ile yaptım 😌
Beyzaaaa Ayseavan canım bı kuaför olarak soyliyeyim 3 aydan sonra zaten boyanıyor saç ama bitkisel tabiki market boyasında green therapy diye bı boya var müşterim kendisi alıyor boyuyorduk gayet bitkisel koku yok ve çok parlak yapıyor saçı saçın kaç numara oda önemli 😊
GizemBeidokhti Ayseavan ben boyadım evde hiç bişey olacağını sanmıyorum. Doğuma yakın tekrar boyayacağım.Bitkisel olanında ne kadar bitkisel olacağı malum değil zaten kimyasal hepsinin içinde az ya da çok var. Kokusunu çok solumayın ciğerleriniz etkilenmesin
Ayseavan Beyzaaaa teşekkür ederim canım kahverengi sacım açıcı yada işlem uygulamaya gereği yk sadece beyazlarım cok rahatsız ediyor ☺️