Enguzelhediym https://imgyukle.com/i/ryHquc Sallaniyor fakat sabitleme yok sıradan bir beşik içinin yatağı da 50 TL falandı . Fiyatlar çok iyi diye almayı düşünüyorum çünkü oda yapacağım çok fazla kullanmicak bunu. Nasıl sizce
Ekes Enguzelhediym anne yani nasil olacak yandaki citalari sokerseniz besik cok uzun sure kullanmadan çoker. Ben o hataya düştüm siz düşmeyin derim
Mom46 Enguzelhediym normla beşik gibi canım anne yanı beşiği aparatlı oluyor inip kalkıyor bak bu anne yanı inip kalkıyor
Ekes Enguzelhediym yok yuksek diye değil canim. Anne yani demek o yanlari acik senin yataginla birlesik duracak sekilde demek
Enguzelhediym MinnakLiva ben acemiyim valla bu konuda , kullanılmaz mi diyorsunuz anne yanı olarak. Bunu nerde kullanıyorlar o zaman alanlar
Enguzelhediym Mom46 doğrudur canım biliyorum bunları. Ben o da olabilir diye düşündüm işte sormak istedim ama haklısınız hepiniz olmaz benim dediğim model. İyi ki sormusum teşekkür ederim
Enguzelhediym MinnakLiva anladım canım normal anne yanı olanları biliyorum beğendiğim bir kaç model de vardı ama bu da olur diye düşündüm hatta eşim hemen alacaktı ama ben fikir sormak istedim acemi olduğumuz için :) teşekkür ederim