edamlaguzel Kızlar merhaba 25+5 haftalık hamileyim hurma yememde sakınca var mı acaba bilginiz var mı kaç tane yenebilir eğer sakınca yoksa 🤩
Zeyzeyka edamlaguzel canım bildiğim kadarıyla bir iki taneden bi şey olmaz, ama fazlasını yemek sakıncalı son haftalarda yenilir diye biliyorum
Mom46 edamlaguzel fazla yememelisin canım haftan çok erken rahimde yumuşa ve açılma yapıyor hurma fazla tüketince son aylarda çok öneriyolar
rabnaz6822 edamlaguzel ben 37.haftadayım ve yeni yeni yemeye başladım 😇 ama çok yememelisin😅kuru kayısı yiyebilirsin 🤩
Minnaksever Günde 1 tane yenir bence bişey olmaz doğumu etkilemesi için günde 7 tane falan yeniyor çünkü
Cihannurk Canım ben 26 haftalık hamileyim bende günde 3 . 4 adet yiyorum doktoruma sordum sorun olmaz ye dedi
edamlaguzel 1 tane asla yetmiyo 2 de yemek istemediğim için tek olucagından dolayı 3 çok mu olur acaba diye düşünüyorum işte o yüzden sordum kızlar 😂
Bulantii edamlaguzel ben doktoruma sordum bugün, istersen bir kilo bile yiyebilirsin hiç bir problem olmaz dedi. Tabi bir kilo yenmez ama yatmadan önce sütle yiyorum 1 tane çok canım çekiyor 🤷♂️ Ama hamileden hamileye değişiyorsa bilemem tabi 12+6yım ☺️