vuslat2611 Merhaba sevgili anneler. Ben 19. Haftamdayım Rabbim daha sağlıklı günlerimizi , Vakti zamanıyla sağlık sıhhat ile kucağımıza almayı Nasip etsin 🙏🏻 Birbirinden melek bebişlerin ne zaman hissetmeye başladınız , birde şuan ki durumlar nasıl ☺️
Serzeyyyy vuslat2611 19+6da tam net tekmeyi hissetmiştim. Ama onun öncesinde bi iki kıpırdama olmuştu da çok belli değildi. 34+4 olduk şimdi ayaklarının olduğu yeri hissediyorum kafasını falan gerdiriyor tekmeleri sert oluyor değişik bir duygu Allah herkese nasip etsin 🥰
Pamukkiz vuslat2611 17. Hafta bitiyor bu hafta sadece karıncalanma sanki karnımın üzerinde böcekler yürüyor gibi hissettim ara ara 🥰
vuslat2611 Serzeyyyy Amin canımmmm amin . Ne kadar güzel ☺️❤️ Ben içimde hafif kıpırdanan şey gaz mı yoksa bebiş mi karar veremiyorum 🤗
vuslat2611 Gizemveasya İnşallah ennn güzel zamanda en sağlıklı şekilde hissedersiniz. Bende bazen birşeyler hissediyorum ama bu bebiş mi anlayamıyorum daha net hissetmeler yok ☺️
vuslat2611 Busratm Maşallah baya erken olmuş. Ben o haftalarda içten içe gıdıklanma gibi hissettim ama emin olamadım hiç bir zaman bir kaç zamana kesinleşir herhalde ☺️❤️
vuslat2611 Pamukkiz Aaa evet evet işte dediğim his bu. Bu ara gaz gibi hissediyorum ama bende geçen haftalarda üzerimde sanki böcek geziyor gibi içten içe birşeyler hissettim meğer sizde de öyleymiş ama tam hareketleri merakla sağlıkla bekliyorum 😘❤️🙏🏻
Busratm vuslat2611 Ben o gıdıklanma hissi dışında tekme olarak hissetmiştim çok net bir şekilde. Evet biraz erken oldu bizim ki ama 24 haftaya kadar hissetmemek normal olarak görülüyor 🙂
Pamukkiz vuslat2611 cok tuhaf bi his hatta tarif edemedim kimseye herkes sanki baloncuk patlar pıt pıt eder gibi oldu demişti ben allah allah benim başka bir şey mi acaba bebek hareketi değil herhalde demiştim demek mi yalnız değilmişim 😊
Mkylz vuslat2611 artık dövüyor pıtpıt olmaktan çok uzak 😂 33 haftalık olduk, Darısı sizlerin başına inşallah, o kadar güzel bir his ki hareketleri.. Rabbim sağ salim doğmalarını lucaklarımıza almayı da nasip etsin hepimize inşallah
iremgun vuslat2611 16+2 belli belirsiz 2 kere hissettim ama doğru mu hissettim çok emin değilim. Daha erken sanırım bekliyorum 🥰