deletedmom06 Kızlar hamile kalmadan önce 1-1.5 ayda bir anca ağda yapıyordum 24 haftalığım son 2 aydır her ağda yaptığım da 1 hafta sonra tekrarlamak zorunda kalıyorum ayda 4 kez 🙄 Doğuma yakın ne halt yicem hiç bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum
Bsrayldrm deletedmom06 allah allah ayda dört kez çok fazla değilmi ya 😔 ayda bir iki neyse de dört çokmuş neden ki acaba hormonlarından kaynaklı çok mu hızlı büyüyor 🤨
deletedmom06 Bsrayldrm hamılelıgın Işık başların da yoktu sonra dan oldu böyle maffedıyor benı bu durum
Miniksehzadem deletedmom06 ilk başlarda benim de sürekli çıkardı canım ama bilmiorum herkeste nasıldır fakat bende çok kotkmustin nasıl bqsedicem diye. Şuan 38+3 haftaligim ama sanki sonlara doğru tüyler daha geç çıkıyor. Yavaslio gibi geldi bana . Ve zaten kendin yapamicaksin önünü göremediğin için kuaföre gitmeni tavsiye ederim.
deletedmom06 Miniksehzadem ay canım inşallah benim sonlar da azalır elim kuaföre gitmemi istemiyor bayana bayan da namahrem o doktor değil ki sağlıktan dolayı açasın diyor kendim alıcam ayna yardımı ile mecburen
Miniksehzadem deletedmom06 Anladım canım eşin de hakli aslında işte ama 😕 inşallah canım azalir inşallah yaa valla en büyük sorun ağda oluyor büyüdükçe.
deletedmom06 Miniksehzadem aynen öyle canım Allahtan bacaklarım ve kollarımda hiç tüp olmamıştı şimdi bir ili çıkıyor onuda elimle alıyorum ama özel bölge beni maffedicek 🙄
Happygril deletedmom06 bende bu hafta ilk defa agdaya gittim özel bölge için normalde permatik kullaniyodum ama 3 günde çıkıyor ve de kaşıntı yapıyor Acil bişey olsa hastaneye gitmek zorunda olsam almak zorunda kalıyorum.ne olur ne olmaz diye gözümü kararttim bende ağda yaptırdım biraz acidi ama gerçekten çok rahat oluyomus😊
deletedmom06 Happygril güzel olmasına oluyor da ah bide çabuk çıkmsa ben jilet hiç vurmadım ama hamilelik hormonlarım üst seviyede 😂