Busegulce Kızlar 34+4 haftalığım kızımın çok durmaya niyeti yokmuş doktorum en fazla 2 hafta daha bekler dedi bebeğim daha küçük 2300 gr 2 haftada da ne kadar kilo alır doğsa düşünmekten sıyırcam artık
Merveturgut Busegulce çok sıkma canını canım benim kızım 36 haftalık doğdu çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadık kuvöze girmedi sadece bol bol bebeğe kilo aldıracak şeyler ye yeter
Sserpildyn Busegulce doktorunuz neye bakarak en fazla 2 hafta daha bekler dedi ki acaba son haftalar da genelde bebekler haftada ortalama 200 250 Gr alıyor diye okumuştum
Sun Busegulce benimde kilosu azdı bir hftada 500 gr almış çok stres yapma sağlıklı beslen sen alır oda inş
Defdef22 Busegulce zaten 37. Haftada doğum beklenir onda sıkıntı yok ama 36 da doğarsa yani bir haftadan küveze giriceğini sanmıyorum
Busegulce Merveturgut sürekli bişeyler yiyorum ama bu kadar alıyo inşallah bizde hiç bir sorun yaşamayız
Busegulce Sserpildyn bebeğime ve bana bakarak tabi ki. Kanala girmiş bebeğim ve nişanım geldi herşeyi abartan bi doktor değildir kendisi aksine içimi rahatlatır sürekli
Sserpildyn Busegulce tabi ki bebeğiniz ve size bakarak demiştir benim orda sormak istediğim aslında kanala mi girmiş ya da bir şikayetiniz mi vardı onu anlamakti
Seydatufan Busegulce Ben de aynı durumdayım. Cumartesi nişanım geldi. Şu an 35+0 haftadayım. Cumartesi gecesi hastanede yattım sancılarımı azalttılar. Ebe bana da 2 hafta uzatır en fazla doğumunu bu yapılanlar dedi.
Seydatufan Sun Ne yediniz? Ben de kilosunu artırmak için araştırdım. Pekmez, ceviz ve muz yiyorum. Bakalım işe yarıyor mu? Yarın kontrole gideceğim.
Busegulce Sun maşallah güzel kilo almış dikkat ediyorum beslenmeme ama almıyor pekmez süt yumurta yoğurt herşeyi yiyorum
Sun Arinarina o hafta moralim bozulmuştu kilosu az dye pek bişeyde yememiştim sadece süte başladım bide bol bol meyve yedim yani meyveyle karnımı doyurdum diyebilirim yarın da gitcem bakalım inş almıştır yine
Sun Seydatufan süt içtim gece yatmadan önce bol bol çeşit çeşit meyve yedim bşka bişey yemedim hatta bnde şaşırdım moralim bozulmuştu o hafta dye bişey yiyememiştim meyve dışında ama almış nasıl olduysa yani demekki son haftalarda alıyolar
Sun Seydatufan bu arada muz u çok duymuştum ama bnde bi işe yaramadı kilo kilo muz yedim baktım işe yaramamış bıraktım inş almıştır kilo bebişin bnde yarın gtcem bakalım benimkide almışmı
Defdef22 Sun her gün mutlaka yumurta yemelisin yumurta kilo yapar bebeğe ve fındık ceviz tavuk balık bunları yersen kilo alır inşallah
Sun Defdef22 bulantım geçmediği için herşeyi yiyemiyorum malesef ama inş sağlıkla kucağımıza alalalım
sinber Busegulce 36+6 da kordon kopması sebebiyle doğum yaptım 2360 doğdu kızım kordon köpüğünü geç farkettikleri için zehirlenmeye başladık crp yüksek olduğu için 1 hafta yattı ama olmasaydı yatmayacaktı canım şuan 8 yaşında