aysegull28 6 hafta 4 günlük hamileyim. Dün ilk defa ultrosana girdim. Sadece kese var herhangi bir belirti yok bebek ile ilgili. Doktorum sadece “kesen oluşmuş hayırlı olsun vitaminleri kullan 20 gün sonra görüşelim dedi” sizce normal midir ? Dünden beri çok takıldı aklıma.
aysehifa4 aysegull28 evet aklına takılmasın benimde ilk hamileliğim bende ilk gittiğimde 42 günlüktü kesem oluşmuştu ama bebeğim daha keseye çıkmamıştı 15 gün sonra gel dediğinde gittim orda minik bir can vardı 😊 ama dikkat etmeni öneririm ağır kaldırma sırt üstü uzan ayaklarını havaya kaldır banada herkes böyle söylemişti hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🥰
Duyguaydin81 aysegull28 20 gün çok uzun canım haftaya yada 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını dinleyelim demesi gerekirdi kalp atışı varmı yokmu bebek keseye yerleşmişmi bunlara bakılması lazım belki o 20 gün içinde bunlar olmıcak sen boşuna umutlanıcaksın herşeyin en erkeni iyidir bence ya 1 yada 2 hafta sonra tekrar gitmelisin kalp atışını duy için rahatlasın
Duyguaydin81 aysegull28 yani canım ben 5+3 te keseyi gördüm 2 hafta sonra tekrar gel dedi gittim 7+3 te hem kalp atışını duydum hemde bebeği gördüm
aysegull28 aysehifa4 inşallah bizimde gittiğimizde belli olur 🙏🏻 Dünden beri çok üzüldüm çünkü ümitli gitmiştim öyle gelince hayal kırıklığına uğradım biraz. Sağlıcakla büyütün çocuğunuzu inşallah teşekkür ederim 😊
aysegull28 Duyguaydin81 Evet bize de çok uzun bir zaman gibi geldi. Zaten gitmek istemediğim bir doktor ama şu anda yaşadığım yerde tek doktor var. Verdiği vitaminlerden biri de 2 gündür çok kötü yaptı sürekli istidat ettiriyor. Haftaya başka bir doktora gitmeye çalışacam. Teşekkür ederim
Duyguaydin81 aysegull28 inşAllah canım bence aradan 1 veya 2 hafta geçtikten sonra git kalbini falan duy için rahatlasın 🤗
Duyguaydin81 aysegull28 bana ilk başlarda sdece coraspin progestan ve folik asit vermişti 3. Aydan sonrada decavit, ferro sanol, coraspin birde d3 vitaminine başladı halada onları kullanıyorum hiç birindede bir sorun yaşamadım belki bünyen kaldırmıyordur canım 😊
aysegull28 Duyguaydin81 evet ilaçlara alışıl değilim ondan olabilir decaviti kullanmayı bırakıcam diğerlerine devam edicem bakalım