Biranne00 Merhabalar kızlar Ankara’daki özel hastanelerin sadece doğum ücretlerini bilenler varsa yardımcı olabilirler mi acaba 🥰 ( doğum paketi değil sadece doğum ücreti)
Blge28 Biranne00 en az iki üç bin oluyor hatta iki bin yok sanırım Sincan koru uygundu ben sorduğumda ama tam hatırlamıyorum iki ile üç bin arası bir şeydi
Melekmom Biranne00 ben insallh ortadoguda yapacağım 3750 sadece dogum kontrollerde oraya gidiyorum cok memnunum
Maymom Biranne00 canım benim gittiğim özel hastane sadece doğuma 3 buçuk alıyo sezeryan yada normal farketmiyo
Mom72727 En kötü hastane 2800den başlıyor canım. Ben araştırdım 19 mayıs ortadoğu 2800 normal 3000 sezeryan gece olursa bide +400 fark alıyoruz dedi
Adsmyr Mom72727 orda da yemi doğan yoğun bakımı yok heralde fiyat olarak en uygun olanlardan biri ama
Mom72727 Biranne00 hiç bilmiyorum canım. Ben sadece fiyat araştırması yaptım ama ortadoğu ve 19 mayıs ortadoğu ikisi ayrı yanlış olmasın
Ebrubayat Ben özel hocaların bi kaç tanesine sormuştum genelde koruda yaptırıyorlar 5.500 6000 civarında
Biranne00 Mehtapca06 lokman hekim etlik 4500 demişlerdi sadece doğuma canım görüştüm oraylada ama istemiyorum etlik şubesini
Aysetmbl Biranne00 eşim asker olduğu için Oyak indirimi yapıyorlar canım sağlık sigortası farklı olduğu için