Mrsakar Evet birçok liste var ama baktıkçada kafam karışıyor. Özellikle deneyimli annelerden yorum bekliyorum. Doğumum haziranın 3.haftası inşallah sizce aldıklarım nasıl? Yenidoğan hevesiyle 3-6 ayı neredeyse hiç almamışım onu farkettim. Eksik gördüğünüz bir şey var mı? Yenidoğan Giyimi ; [ ] 12 adet ağız mendili [ ] 2 adet önlük [ ] 1 adet şapka [ ] 15 çift yenidoğan çorap [ ] 2 adet eldiven [ ] 4 adet yenidoğan tulum [ ] 4 adet yenidoğan patikli alt [ ] 3 adet yenidoğan uzun kollu zıbın [ ] 3 adet yenidoğan alt üst zıbın takım [ ] 3 adet yenidoğan kısa kollu zıbın [ ] 2 adet 5li set [ ] 1 adet 10lu set [ ] 2 penye battaniye [ ] 5 müslin battaniye [ ] 1 adet el örgüsü battaniye [ ] 3 adet kalın battaniye [ ] Başlıklı banyo havlusu 3-6 Ay Giyimi; [ ] 7 adet 3-6 ay kısa kollu zıbın [ ] 2 adet 3-6 ay patikli alt [ ] 3 adet uzun kollu penye [ ] 1 adet tayt Diğer İhtiyaçlar ; [ ] Avent 120 ml cam biberon [ ] 120 adet kare pamuk [ ] Göğüs pedi [ ] Süt poşeti [ ] Kulak çubuğu [ ] Küvet file maşrafa [ ] Şampuan,Losyon,Pudra,Bebeyağı,Pişik Kremi [ ] Babynest [ ] 70 Adet Yenidoğan Bez [ ] 20 Paket Islak Mendil [ ] Bebek Arabası
Scorpion Nem ölçer( bende haziran 10 da doğumum inşallah ve antalya da yaşadığım için gerekli diye düşünüyorum. ) emzik, burun aspiratörü, bebek banyo lifi, süt sağım makinesi. ☺️
Mrsakar Scorpion nem ölçer çok gerekli mi bilemedim hiç araştırmadım. Süt sağma makinesini yengem verecek şanslıyım 😂 diğerleri aklımda 🤗
littleon Mrsakar ya bizimde komşumuz vericek aventin 2 kişi kullanmış başka kimse kullanmamış bende alsam kullansam bi sorun olurmu ki .
iremgun Mrsakar bebek odası şu an hatırlamıyorum kaçtı ama belli nemin altında bebek rahatsız oluyormuş canım. Böyle odaya asılan hem sıcaklık hem nem ölçer aletler var istersen bir bak 😊