Efulim_22 26 haftalık doğdu bebeğim 35 gündür küvözde 2 gündür de durumu kötü bu mübarek ay hatrına yavruma dua eder misiniz Allah rızası için 😔
Busradonmezus Efulim_22 Allah şifa versin canım sen de çok dua et bebegine dışarıdan destek ol. Allahın izniyle toparlanır. Ne tetikledi acaba erken doğumu? Bekliyor muydunuz
Busra_Mehmet Efulim_22 allahım şifa versin neden erken dogdu bende 26 haftalık hamileyim ve malesef Bu Gece hastenede kaldım benmde erken doğum riskim var
Efulim_22 Busra_Mehmet amin canım allah razı olsun inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın yavrunu
Unsalin_Annesi Efulim_22 Rabbim şifasını versin ve bir an önce kavuşursunuz inşallah 23+3 haftalık hamileyim benimde erken doğum riskim var 2 haftadır ilaç kullanıyorum inşallah düzelir sağ sağlim kavuşuruz hepimiz 🤲
Efulim_22 Unsalin_Annesi amin inşallah Allah bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Busra_Mehmet Efulim_22 Ay allahım minik savaşçın inşallah seni bırakmaz korkusu bile beni bi gecede yaşlandirdi Rabbim bağışlasın evladını canım benm
mavera Efulim_22 sağ salim tez vakitte kavuşursunuz umarım Rabbim hayırlısıyls kucağına almayı nasip etsin çok dua edicem kuzum 🙏
Demircimom Hayırlısıyla inşallah bebişin toparlar sağlıkla huzurla evinize gidersiniz çok geçmiş olsun🤲