prensleriminannesii Daha önce Doğum yapanlar bilir belki oğlum 2 hafta önde gidiyor. 31 haftayız normalde ama 33 hafta gözüküyor. Kilo 2070 eğer zamanında gelirse 11 haziran Doğum tarihim ozamana kadar kilosu kaç olur ki
Zera_ER prensleriminannesii bende şeker sınırda cıktı ama tombiş benmkide🙈 30 da 31+6 gözüküodu suyum falan herseyimde normal .. şimdi haftaya 32 de gidicem bakalım ne olcak .. bende cok merak ediyorum bu doğum olayını 12 haziran gözüken doğumum 31 mayısa kadar indi ultrasonda🙈 Bakalım nolcak🐥
Lamelif prensleriminannesii dün 31+4 haftalıkken kilosu 2240 gr dedi doktor iri bebek dedi ama bende şeker yok. Sezeryan olucam ben tüp bebek diye
Merveazra Eğer düzenli besleniyorsaniz 4 kilo falan dogar daha iki buçuk ay var hemde hızla geliştiği dönemdesin şuan
Retina prensleriminannesii böyle durumlarda şeker olduğundan şüphelenilıyor yoksada genetiktir ya siz ya babası kilolu doğmuştur.vardır ailede iri bebek hikayesi
Haticek Zera_ER aynen bende 30 hafta da gittim 31+4 göründü her gitmeme öne çekiyor dogumumu korkuyorum açıkçası doğumdan 😓
Zera_ER Haticek sorma ya bende bi an önce doğurmak istiyorum ama zaman yaklaştıkcada cok korkuyorum 😞 Senin doktorun ne dedi? benim ki ultrasona göre değil, adete göre olcak erkekler geç gelir diyip duruyo bende bilemedim 😞
prensleriminannesii Eddakuzey 2 hafta önden gidiyor ama doktor zaten sadece Doğumun zor olur dedi biraz tombiş olur sesi okadar
Eddakuzey prensleriminannesii banada tam tersi kilolu cocuk dha kolay dogar yeri az oldugu icin cikmaya calisir, zatifi dogurmak dha zordur dedi doktorum🙈😁