BuseYener48 Glc Valla canım doğum kontrol hapı kullandığım halde aşırı düzensiz bir adetim vardı hap kullanırken hamile kalmisin tesadüfen diğer ay başlamadım ve 13 gün gecikince hapı bıraktığımda idrar testi yaptım çok hafif çizgi vardı yani geç döllenme olmuş dedi doktor bebeğim 7 haftalık olmasi gerekirken 5 haftalıktı iyi bir kadın doğumcu bulup kontrollü hamile kal derim şuan 36+6 oldum bebeğimin doğum tarihi bile net değil çünkü 39 haftaya uyumlu ultrasonda 😅
BuseYener48 Glc Bazen 35 bazen 40 günde bir oluyordu hap kullanmam düzene girmesinde hiç yardımcı olmadı doktor normal olduğunu söylemişti bazı kadınlar bu şekilde oluyormuş evlenmeden önce de zaten 40 günü bulurdu bazı aylarda adet olmam
Glc BuseYener48 aynı bende sizin gibiyim evlenmeden öncede bazen bir hafta 10 gün gecikir şimdide öyle ve ben 7 aydır falan hamile kalamıyorum daha öncedende hiç olmadı ilk olıcak inşallah olursa benim sorum acaba adet geç olduğu için gebelikte geç mi belli olur geç döllemeye sebep olur mı
BuseYener48 Glc Pahalı olan gebelik testleri var ya erken diye geçen ondan yapmıştım çıkmamıştı herhangi bir şey sonra 12 13 gün sonra bi daha yaptığımda silik çizgi çıktı yani geç döllenme olabiliyor bizlerde
Deryotti Benimde regl sürecim uzundu hamileliğimi reglimden sonraki 53.günde öğrendim,biraz bekleyin derim,Days comfort hamilelik testi en doğru onu deneyebilirsiniz…
Glc Deryotti tamam teşekkür ederim ondan yapmıştım dün çıkmadı adetime bir hafta var inşallah bende de 10 gün sonra pozitif çıkar yüzüm güler