[silindi] Ssz suyunu bilemem canım ama benim oğlum 24. Hafta da 835 gramdı sanki kilosu biraz düşük doktorun ne söyledi
beriufuk Ssz 27+3 olduk kilosunu bile blmıyorm gidemem kac zamandr 😕 Ptesi gideceğim nasipse bakalm ne kadar olmuş bende çok merak ediyorum
Melek199 Ssz Ssz bende ayni haftadayim kesin kilosunu soylemedi bana 1 kilo civari tam bir kilo diyemeyiz 1 kiloya yakin dedi bana anlamafim😂🤷🏻♀️ Ama nirmal bu haftalarda
Busimss Ssz biz en son o haftalarda gitmiştik kontrole 34 cm 1,014 gr dı oglusum yarın yine randevumuz var 28+6 olmuş olucaz bakalım kaç olmuş görğcez su azalmasıyla ilgili girşey bilmiyorum 🙄
Beyhan60 Su azalması neden olur sordunuz mu?Cok fazla degil kilosu aman aman cok az degil önemli olan doktorun ne dedigi bence ideal gibi duruyor 900 olabilrsi belki onu ilerleyen haftalrda kapatir son ayda iyi kilo alir bebek
Cigdemveminik Ssz tam 26. Da gittik 1.075-1.150 gr arası çıkmştı kilo alımı güzl demişti doktorum senn düşün gbi ama blki zayfsam ve minyonsan normal olabilr hem doktorunda normal dediyse sorun yoktur