Seah Gunsss evt kilodan kaynaklı olabilirmiş zaten şuanda erken sayılıyor 22. Haftaya kadar hissedilir deniyor Sabırla beklicez inşallah
durununannesii Melosss 17+1den kızımla selamlarrr 🤗 karnınıza dokunduğunuzda bebeğin varlığını hissediyomusunuz kızlar??
Susam34 durununannesii karnıma dokunduğumda da normalde de hiç hissetmedim sadece kelebek kıpırtısı gibi birşey bu hafta 1-2 kez hissettim ama bebeşin hareketi mi bilmiyorum
durununannesii Susam34 ben özellikle sırt üstü yattığımda bi belirginlik oluyo karnımda dokunduğumda hissedebiliyorum zayıf olduğumdan heralde 🤷🏻♀️
Eylul00 2li taramada erkek dedi Dr. 13 haftada. 14te kendi druma rica ettim o da erkeğe benzetti ama 16dan sonra daha emin oluruz değişebilir dedi. Haftaya 18 hafta olucaz randevum var. sanırım net sonucu alırız ama Ekim ayı erkek ayı gibi :)
Nurtugce01 Esmaebru34 bende hep almam derdim ama istediğim araba indirime girince durduramadım kendimi 😂
Zynp01 polisanne19 polisanne19 bn şuan 18+0 ım programda 2 ekim gösteriyor ama doktor 15 eylül-15 ekim arası dedi