Abc13 Gizem13 benim ilk gebeliğim ya merak ediyorum gönlümden geçen var tabi ama Rabbim hayırlısını versin 😁
Gizem13 snm_ göstermediyse genelde kız diyorlar ben 2 oğlumda 12.1 günlükken öğrendim cinsiyetlerini bunu çok merak ediyorum haftaya gitmeyi düşünüyorum
Gizem13 Ebrumurat07 genelde erkek derse yanılma çok olmuyor bnde çok merak ediyorum haftaya gitcem öğrenirim insallah
Gizem13 Abc13 allah gönlüne göre versin inşallah bnde önce sağlık diyorum kız erkek hiç farketmez işte 2 oğlum olunca diğer meyveyide tatmak ıstiyor insan
Abc13 KardelenYB hımm mide koruyucu vermiş 🙂aç karna içiyorsun Demi canım yarım saat öncesinde iç yemekten
Narenin Kızlar 12. haftadayım bende ama 1-2 gündür hıçkırık tutuyo sürekli, sabah gözümü açtığımda direk hıçkırık başlıyo kısa sürüyo ama sık sık oluyo var mı yaşayan normal mi bu ?
Abc13 Gizem13 aYnen öyle hayırlı saglıklı olsun ilk duamız ☺️ Allah sizin de gönlünüze göre versin öğrenince yazın 🌸
Gizem13 Nacarserap hamilelik şekeri olabilir yazıyor bnde doktora gidince sorcam benimde dayanilmicak bi şekilde baş agrım var
Nacarserap Gizem13 ben gecen hafta sordum doktoruma… sık ve az ye birden yiyorsan beyin arka damardan agrı yapar dedi… sık ve az yemeye başladım ama durum hala aynı