Eyllgltknn Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyim dün ön muayene için doktora gittim benim sol tüpümde sıvı birikimi var ve tsh değerim çok düşük çıktı. Bu sorunları yaşayıp hamile kalan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim😔
Stresanksiyete Eyllgltknn Geçmiş olsun öncelikle.tsh düşüklüğü için mümkünse endokrine gidin yoksa endokrin dahiliye de olur.bakılsın toplumumuzda hasımato cok sık. Tsh ilaç tedavisiyle ve takiple kolay düzenlenir.diğer bulgu hakkında cok bi bilgim yok.merak etmeyin hamileliğe cok engel olacağını sanmam.
Betl35 Eyllgltknn Canım benım de tsh çok dusuktu 0.6 yı bile gprdm bu hamıle kalmana engel değil. Benım ilaçla duselıyro bıraktırıyor doktor sonra. Yanı omur boyu kullanmyom benımkı degısk bıraz haha
Pinkdreamss Bende bebek için sene başından beri gidip geliyorum doktora ayları geçen adet düzensizliği var bende pro women yazdı 3 ay kullan dedi kullandım fakat sonuc yok yarına randevu aldım bakalım
Eyllgltknn Pinkdreamss Rabbim yardımcın olsun. Benim adetlerim düzenli yumurtalıklarımdada sorun yok ama guatrım çok düşük çıktı Bende çarşamba günü tekrar gideceğim allah gönlümüze göre versin
Eyllgltknn Betl35 rahatlattınız beni çok teşekkür ederim 😊 benim değerimde 0.2 dahiliye doktoruna yönlendirdi .