Erken Demin tanıdık bir başhekimle konuştum İçindeki etken maddenin yan etkisinden dolayı toplatıldıgını duydum ama araştırıp haber vercem dedi . Eğer öyle bir durum varsa Alıp stoklamanın da Pek bir anlamı yok bakalım gelecek habere .
1tinybean Erken Bu ilaç sonuç itibariyle yıllardır kullanılan ve prospektüsünde de içerisinde ne olduğu açık açık yazan bir ilaç, şu an bu sebeple toplatıldığını sanmıyorum ben. Bakalım göreceğiz 🤷♀️
Aysessss Havvamurat alternatifi nasil yok dedi ya enox kullaniyorum ben onun yerine mesela son bi aydir, doktorumdan teyitli, prof.
1tinybean Aysessss ben dün Oksapar’ı ararken Enox’un da olmadığını söyledi eczacılar ama mutlaka gelir yani. Siz de bir sorun eczanenizi arayıp
Aysessss 1tinybean korona ilaci oldu mubarek, bu telasin arasinda cok lazimdi piyasadan toplatma vs sacma sapan isler
AsyaNildaa Rabia30-Adem evet ben de 2 tane kaybımdan sonra şimdi hamileyim ve bebeğim için kullanıyorum.16.haftamiz henüz ve doğuma kadar hatta doğumdan sonra 40 gün daha kullanmam gereken bir iğne.simdilik elimde var ama 2 aylık var.yani 6.ayimda elimdeki de bitmiş olacak o zaman ne yaparız yaaaa çok tedirgin oldum şu anda :(
tuceozcn merhaba anmeler ben ecza deposunda çalışıyorum oksapar evet piyasa yokunda ama ama ürünün muadili var.. siz kaç mg kullanıyorsunuz?? yardımcı olabilrim. bende hamileyim ama böyle bi iğneden bahsetmedi bana doktorum ama size yardımcı olmak isterim
1tinybean tuceozcn Tuğçe hanım dün eczacılar muadili olan Enox un da olmadığını söylediler bize ama konu nedir neden yok ki ilaç ya?