Zeyneppmuratt Kızlar merhaba ben yeni ovulasyon testi yapmaya başladım adetim bittikten 2 gün sonra elime ulaştığı için pazartesi yapmaya başladım pazartesi günü ovulasyon biraz koyu cıktı fakat dün biraz daha silik gün geçtikçe koyulasmasi gerekmiyor mu
mlsmrtgl Zeyneppmuratt canım daha yumurtlama olmamış ara ara böyle koyu olup silikleşir ama yumurtlama olması için çok koyu olması lazım
Glc Zeyneppmuratt yumurtlama yok canım beyaz kısma yakın olan yer koyulaşıcak diğer çizgi kadar koyu yada ondanda koyu olcak teste devam et her gün aynı saatte
Mmrv00 Zeyneppmuratt canim ben de bu testleri kullanarak hamile kaldim çok şükür.Gitgide koyulasmaz en basta.Sadece birgün öncesi koyulasmaya doner ertesi gün ikisi de ayni olur
Zeyneppmuratt mlsmrtgl onu biliyorum da daha önce hiç yapmadım ovulasyon gün geçtikçe daha çok belirginleşmesi gerekmez mi diye düşündüm silik çıkınca
Dlndmr Zeyneppmuratt c tarafında ki çizgi hep kalacak t yani test çizgisi c kadar koyulaşırsa yumurtlama var demek şu an henüz bişey yok zaten devam ettikçe anlarsın