Anm canım sen onlara bakma. Kendilerini bebekler iyi diye avutuyorlar. Ben ilk Doğumum 30 kg alıp , erken Doğum yapmak zorunda kaldım. Çok zor bir süreçti Doğumdan sonrası da tabi. Bu yüzden dikkat etmen senin için ve bebeğin içinde çok iyi olucak. Kahvaltı haricinde ekmek tüketme. Lifli gıdalar tüket, tatlı ihtiyacını bastırırsın. Mesela yulaf ezmesi içine meyve, kuruyemiş koy süt ile birlikte tüket. Sonra bol bol et, balık, tavuk tüket. Bunların yanında ayran iç. Salata ile birlikte ye. Sebzeler ye. Yeşil fasulye, siyah fasulye ( proteini yüksek) bezelye, ıspanak vs... akşamları 7 den sonra acıkırsan yoğurt, salatalık yada havuç tüket. Kilo alımın durur. Ve hazır paketli, light ürünler alma şakın. Bol bol ara öğünlerinde günde 2 bardak süt, yanında ceviz yada badem tüket. Bunlar asıl sağlıklı besinler. Muz ye mesela ara öğünlerinde bebeğine kilo aldırır. Ayrıca her gün yürüyüş yapmayı ihmal etme. Ben 34 haftalığım şuan bu şekilde beslenerek 3,5 kg aldım. Umarım bir faydası olmuştur 😊