sebato Gr1992 merhaba özel muayenehanede Sezin Saygı Özyurt var çok ilgili Medical Parktada Ayşenur Kaya Kahveci var
ozlemoz13 Gr1992 forum yaşamda sultan hanıma gidiyorum, ben çok seviyorum kendisini ama biraz yoğun isterseniz deneyebilirsiniz
elisaninannesii ozlemoz13 ya merhaba ayni doktora gidiyoruz kusura bakma birsey sormak istiyorum da kaç haftalıksınız acaba ben 10+2 ve benden kedilerden köpeklerden bulaşan hastalıklarin testini istedi sizden de istedi mi acaba ?
elisaninannesii Forum yaşam da sultan hanıma gidiyorum ben canim deneyebilirsin çok tatlı minnos bir doktor
ozlemoz13 elisaninannesii merhaba ☺️ 35+4teyiz en başından beri Sultan hocaya gidiyorum 4 haftalıkken başladık ama benden istememişti böyle bir şey. Testlerinizde bir durum gördüyse istemiştir muhtemelen, evcil hayvanınız var mı?
ozlemoz13 Zynp01 elisaninannesii Şimdi siz öyle diyince e nabızdan geçmiş tahlillerime baktım evet yapılmış, ben o zaman dikkat etmemişim sanırım sayenizde yanlış bilgilendirmemiş oldum teşekkürler ☺️
Zynp01 Gr1992 bu arada ünvanları doç prof değil ama iyi olduğunu biliyorum prof olarak filiz çayan var
elisaninannesii ozlemoz13 kafama çok takılıyordu demek ki tek benden istenmemiş peki çok teşekkür ederim 😍