DiplomaliEvHanimi 22 mart adet günüm Adet tarihine gore 5+3 gorunuyor 2 gun once 78.69 beta ile hamileligimi.ogrendim bugun kontrol amacli yeniden test yaptim yarinda 2.kanimi verecem ins Artma guzel olmasa koyulasma boyle pik oaz degilmi kizlar https://imgyukle.com/i/rryEWy
Meriwa DiplomaliEvHanimi geç döllenme olmuş sanırım canm ilki benimde silikdi ilk kan değerim 80 di hadi bakalım hayırlı olsun
Nursenaaa DiplomaliEvHanimi benimde 22 Mart son adet tarihim aynıyız :) dün kan testi yaptık değerim 3000 çıktı fakat kese görünmedi neden acaba ?
DiplomaliEvHanimi Meriwa aynen canim 1hafta onu atarsak 4+3falan suan 🥰 Pzartesiye gec dollenmeye gore 5+3olur adete gore 6+3 Keseyi foruruz allahin izniyle ins 🤩
DiplomaliEvHanimi Gr1992 yarin gidecem kan icin sabah 🥰 2gune bir artis icin elimdeki testle bakmak istedim 😊
Subuss6 DiplomaliEvHanimi evet kuzum gayet güzel benimkide böyle az az koyulasmıstı kan vermeye gidememiştim baya evde hergün yapıp koyulasmasını takip etmiştim ☺️
DiplomaliEvHanimi Subuss6 aynen en azından kan vermeden önce içim rahat oldu malum şu dönemde sık sık gidemiyoruz. 😍
Mineexd Hayırlı olsun kuzum benimde böyleydi değerim 48 di 3 haftalık gebeydim kese biraz geç gözüktü hatta alttan muayene ettirmek zorunda kalmıştım ben sonuç oğluşum kucağımda Rabbim isteyen herkesim kucağını doldursun inşallah🙏
imrangulll Valla ben ilk öğrendiğimde 27iydi evde test yapmıştım çok çok silikti ertesi gün yaptım ondan daha silik çıktı 😂
imrangulll DiplomaliEvHanimi O yüzden testte daha silik çıksa bile bakma yarın inşallah yükselmiştir :)