Mineexd Kızlar ben normal doğum yaptım,bugün 40 ım bitti Doğumdan sonra kanamam 20 gün sürdü bitti bügün tekrardan kanamam oldu adet kanamasımı sizcee eğer öyleyse bu normalmi ya😩😩😩
Kbracoskun Mineexd doğum yapmadım henüz ama duyduguma göre bazı bayanların uzun sürebiliyormus 9 ay boyunca adet görmüyoruz normal olabilir 🤔 tabi yaşamış insanlar daha iyi bilir de..
Semaaonursnmz Mineexd ay o konuda çok çektim ben tam tamına 70.günde bitmişti ve kesiliyordu hah diyordum bitti eşime haber veriyordum 2 gün sonra tekrar kan çok sıkıntı cidden hem de bunalıma giriyor insan adettir umarım ama o kadar erken gelmiyor ya adet
momandboys Mineexd canım adet olunca anlıyorsun zaten ben mesela 48.gün adet olmuştum kasık ağrısı vs anlamaman mümkün değil adet olacağını bu muhtemelen seninki kanamadır bitti zannediyorsun ama tekrar devam ediyor
Selmapiskin Mineexd 40 başı olmuşsun canım. Benimde öyle oldu kırk bitti 7 gün yine kanama geldi. Ebelerime sordum adetin başlamış dedi. Ve böyle olanlar daha çabuk hamile kalırmış bir dahakine. Korunmana dikkat et canım.
Mineexd Semaaonursnmz benimki çok erken bitti diye seviniyordum çevremde 40 I biter bitmez adet gören çok ama bana garip geldi nedense yarın doktorumu arıcam ama genede size sormak istedim yadırgadım çünkü 😢
Mineexd momandboys bu kadar uzun zaman sonra tekrar olması normal değilki doktorum da adet kanamasıdır diye yorumladı ve normal kan değil bildiğin siyah ya 9 ayın pisliği çıkıyor sanırım 😢
Mineexd Selmapiskin ay evet anneme söyledim annem çok dikkat et dedi korktum valla Allah korusun erkendenn olmam inşallahh🤫🥰🤭 teşekkür ederim Bilgin içiin😘
Selmapiskin Mineexd evet canım ama bence şanslıyız sağlıklı bir döngü süreci yine başlıyo vücudun temizleniyor. Rica ederim bu arada.