Rabiaaydin Meryyy20 kuaförüm evime geldi ağdamı yaptı bugünde çatı muayenesi oldum Doğuma kadar temiz olurum inşallah 37+3 üm bu arada😊
Hayalanne Meryyy20 valla bende 37oldum eli kulağındadır çatı muyenesinin yapılması napıcam bilmiyorum jiletle alıyordum Ama agda bandıyla denicem bazı yerlerinide eldivenle 😭
Kbracoskun Meryyy20 önemli olan temiz olması değil mi doktor takilmayacaktir onkadar tüyleriniz uzun olmasın yeterli bence ağda yapamiyosaniz jilet kullanın daha kolay olur ☺️
Akurt Meryyy20 ben jiletle gidicem mecburum maalesef benim doktorum bayan cok sorun olcagini sanmiyorum
Meryyy20 Rabiaaydin çok iyi yaaa ben hep jilet kullandım şimdi ise ayna koyup anca görüyorum haftaya çatı muanesine gireceğim ama şuan Ağdaya gelecek kadar uzamadılar da 😣
Kerim2013 Ben Ke. Ndim alıyorum ilk oğlumda da kendim aldım ikincidede kuaföre filan gitmiyorum eldivenle alıyorum lazerle gitmiştim 2.cide fazla çıkmıyo bunda
Meryyy20 Kerim2013 sanki canım daha çok yanıyor gibi hamilelik de 😣 hamilelik öncesi Ağda yapardım kuaföre gidip 😣 jiletle alıp giden olmadı mı hiç
edanur2426 Meryyy20 ben dün gittim jiletle aldım benim de sadece belli bi yerde var lazere gitmiştim ama evlenince yarım kaldı lazerim farklı bir şehire geldik faydasını görüyordum oysa ki ☹️
003342 Meryyy20 bende dün ağda yaptım 37+2 yim çok zordu ve hep kanadı eğilmek zaten bi zulüm sezaryen olacagi için başka almayacam artık mafoldum yaa
Trnbrna Meryyy20 agda yapamiorum malum kuaforlerde kapali mrcburen jilet kullancam yarın çatı muayenesi olcam temiz olman yeterli bnce agda jilet fark etmez
Aysegulccc Meryyy20 ben de jiletle yapıyorum maalesef. Ama önemli olan temiz olması çok farketmiyor yani. Ben de 40+3üm
Meryyy20 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏼♥️ Bende mecbur jilete devam o halde, alıp öyle gideceğim bende 36+3 haftalığım şimdi