Lamelif Bimden salamura asma yaprağı aldım doğum sonrası ikramlık sarıyorum dondurucuya atıyorum. Bir tenceresini pişiriyorum hamileyken bir zararı olur mu salamura diye?
Esrelf Lamelif canım tuzlu olması açıısndan zararı olabilir. Tansiyonunu yükseltir. Tuzunu alıp sar bence.
Esrasaglik Lamelif Arkadaşlar ben Tokatlıyım İnstagram da meshur_tokat_yapragi diye sayfa var ordan sipariş verebilirsiniz Tokat Erbaa’dan yapraklar ☺
Lamelif delettdmom66 evet biraz kalın çıktı ama kokusu falan çok güzel bazı salamura yapraklar çok kötü kokuyor ve tuzlu bakalım 2 saat pişirecem pişer herhalde uykumda geldi ama bekleyecem mecbur 🤣
delettdmom66 Lamelif kz bn oturdum onu bi güzel sardm sonra o pişene kadar uyumuşum bi uyandm yanmş😂 sonra şu tabakta tokat yaprağı varya o ondan aldm o çok güzel çkti bak
Asrinbaby Köy mahsulleri diye bir sayfa var instagramda turgutluda kiz ne yaprak satti valla marketlerden almayın doğalı varken. Bizde de bağ çok ama yaprak satan yok elimde olsa sizlere gonderirdim 😊 ama toplamak mesele