sinemayyildiz Kızlar kan sulandırıcı iğne vuruluyorum hamileliğimden bu yana fakat çoğu kişi kan sulandırıcı iğne vurulanlarin sezeryanla doğum olacağını söylediler hatta genel anestezi ile yani normal doğum yapamıyor muyuz ?
Selam12 sinemayyildiz bende merak ediyorum peröşembe günü randevum var soracağım bizde 35+4 olduk çok şükür 🙏
Serzeyyyy sinemayyildiz benimde bir yakınım kan sulandırıcı kullanıyordu oda normal yaptı sadece iğneyi vurduktan sonra 12 saat geçmesini beklediler doğum için nedendir bilmiyorum
Ayseer Kızlar bnde hem ecoprın kullanıyorum hemde okcapar iğne doktora 1 ay önce sormuştum iğne kullanmakla alakası yok normal dogum istersen normal dogum yaparım dedı tabı son dakikaya kadar nolur bılınmez gönül ister ki normal dogum
Busimss sinemayyildiz yapabiliyoruz ben doktorumla konuştum bunu engel değilmiş iğne normal doguma sadece o an ki durumlar pozisyon ne olacak ona göre karar verilecek dedi.
Aygok68 sinemayyildiz doğumdan 2 hafta önce kesiyorlar iğneyi normal veya sezeryan farketmiyor benim öyle oldu sezeryan oldum oğlum kakasını 39+5 de yaptığı icin şimdi ikinciye hamileyim yine iğne vurunuyorum 34 haftalık oldum zorunlu sezeryan olacam bu sefer