Minikmucizemizz Kızlar bugun iliski oldu ve wc gittigimde afedersiniz peceteye kan geldi bi miktar . Ilk defa oluyo daha once hiç olamisti yumurtlamada olabilir mi cunku şu gunler yumurtlama zamanim takipta etmiyorum çok emin degilim internete baktim hep olumsuz seyler yaziyor yarin doktoruma sorucam ama sizin bilginiz varsa lutfen yazin 😔
TeacherS Minikmucizemizz benim leke şeklinde olduğunda, birlikte lik yaşamamama rağmen doktor ilişkiyi bırak demişti 🙄
elmdmr Minikmucizemizz canım zorlamadan da oluyor yada vajinanın yeterli islanmamasndan içini ferah tut korkma
Deletedmom191 Minikmucizemizz ben yaşadım bu ay ilk kez ilişkiler snrasi kan geldi yumurtlama donemimdi ve hamile yim şimdi 5 haftaya girdim adet önceside yerleşme kanamasını da yaşadım halen inanamklrm bu 3.gebelik diğerleri kalbi durdu inşalalh bu güzel gelir ben sordum o zmn burda kızlar yumurtlama kanaması dediler 🥰
Songsong Normalde hamılemisin cnm,bizim de ılk haftalarda ılışkıye gırdık dıye kanama oldu,kese etrafında kanama war dedi doktor.ilaç verdi iğne verdi gecti.ılk üç ay yasak dedi
Minikmucizemizz elmdmr daha önce hiç olmadı ve iliskide zorlamada olmadi bilmiyorum ilk defa olunca korktum geçen ay kimyasal yasamistim
Minikmucizemizz Deletedmom191 ya gercekten mi 🤗biz dün degerlendirdik 1 dolu 1 boş yapiyoruz sizin nasil olmustu acaba
Deletedmom191 Minikmucizemizz biz öyle yumurtlama günü sonrası boş sonraki gün dolu sonraki gün boş öyle 5 kere ilişki oldu
Deletedmom191 Minikmucizemizz ayaklarımıda diktim 10.dk kadar fazla tutamadım aman ya tutarsa tutar dedim yarim saat 1 saatte yat hemen kalkma kuzum
Minikmucizemizz Deletedmom191 bende öyle yapiyorum kuzum inşallah olur sende kazasiz belasiz bebegini kucagina al inşallah 🌸