Mertcik94 Hayriyeee 78le hamile kaldım 32 hafta 90 kiloyum canım şansımıza sürekli evde olmanında verdiği bi rahatlık var Doğumdan sonra bebek verdirir inşallah 😂
_9297_ Hayriyeee bende şuan 30 haftalık hamileyim 58ile hamile kalmıştım geçen ay tartıldım 62 olmuşum allah nasip ederse yarın sağlık ocağına gidicem tartilcam bakalm kaç oldum malum sürekli evdeyiz 😔
Byzb1 Hayriyeee 19+ haftadayım 10 kilo almışım ve çok mutsuzum 🙄 umarım zararı olmaz bugün bütün gün bunun stresini yaşadım böyle hızlı almak gebelik şekerini etkiliyormuş diye söyledi doktor umarım sorun olmaz 😔
Nevink Hayriyeee Bundan sonrasinda dikkate etmeye calisin malesef kiloli baslamanin kotu yani bu bende 66 kiloyla basladim suan 76 kiloyum yani aslinda asiri denmeyecek kadar alsak bile rakam firliyor yuksekten basladigmz icn
Elif__ 29 haftalık hamileyim 53 kg ile hamile kaldım 70 kg şua da şeker tansiyon vs yok ama yarın diyetisyene gideceğim bu böyle olmayacak 🤷♀️
_9297_ Smyyslh valla canım bir kaç gün önce gttim eğer ezbere soylemedilerse 1400 civarı dedi doktor ya sizin
GulcanYvz Of of kilolar başa dert oldu iyice 😞ben 60 la kaldım şuan 63 kiloyum 21.haftadayım kilon çok yok demeyin var çünkü boyum kısa 1.52 🤦🏻♀️Napıcam bilmiyorum şimdiden kıyafetlerim olmuyor feracelerimin biri oluyor oda 1 aya kesin olmaz 😭
zglpmb Hayriyeee bemde 65 le hamile kaldım şuan 83 kiloyum ve 28 haftalığım. Ama artık kilo almam yavaşladı sanki başlarda aldım kiloları gibi geliyor
Cemile27 Bende senin gibi 7 aylık hamileyim 65 ile hamile kalmıştım şuan 72 kiloyum 🙈 ilk başlarda hiç almamıştım sonradan geldi kilolar 🤦🏻♀️
Egemenin_annesi3460 Hayriyeee sıkıntı yapmayın kendinize bebişler doğunca gidiyor o kilolar suyunu eşini bebeğin kilosu derken ondan fazla kilo aldık sanıyoruz biz😁Benim10 kilo gitti hastaneden çıkmadan 😘
Zeyno_65 Sdmhmt masallah hayalimdeki doğum kilosu 😁 rabbim banada nasip eder inşallah. Şimdilik durumum 8 kiloyu geçer gibi duruyor doğuma kadar ama hedefim 10 kilo
Glcnazz10 Hayriyeee benim yerimde olsan kafayi yersin canım bende 16 kilo aldim 29 haftadaym ve kilolu olarak hamile kaldım napaym gecer bugünlerde bebişlerimiz saglikli gelsinde insallah gder bu kilolar