0Cerenk Kızlarr hamileyiiim🥰 çok şüküüür çokk🙏🏻🥰 beta hcg 39,1 çıktı, henüz çok yeni dedi doktor🙏🏻😍 adetimden 5 gün önce öğrenmiş olduk, tahmini 3 haftalık, değer iyi mi sizce? Bu hayırlı günlerde dualarınızı bekliyorum🙏🏻🥰
Sunny 0Cerenk maşallah sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle❤️ İnşallah sorunsuz keyifli raprahat bir hamilelik olur🌸
SusamTanesi61 0Cerenk adetimden 5 gün önce 5.19 ile öğrenmiştim, şimdi 36+5 olduk 15 gün sonra gelecek kuzum. Sizinde sağlıkla devam etsin inşallah.
Gldn7 0Cerenk gözün aydın allah bagıslasın inşallah saglıklı güzel bi hamilelik geçirirsin rabbin gönlüne göre nasip etsin 🤲💕
Yesmckmk Valla değerin gayet iyi bence ben tomografiye gireceğim için kan verdim reglime 5 gün vardı çıkmadı mesela günümden bi gün sonra 153 oldu 😂 senin ki gayet güzel 🥰 hayırlı olsun ❤️
0Cerenk Yesmckmk ay inşallah canımm nasıl dua ediyorum sağlıklı olması için anlatamam, Rabbim onu bana sağsağlim bağışlasın🥰🙏🏻👼🏻 Cansucasalin Allah ın izniyle inşallah hayırlı haber alırım çok merak ediyorum inan ya🥰🙏🏻
Cansucasalin Canım hayırlı olsun🥰🥰🙏🏻🤍 bende adetime 5 gün kala 38,1 ile öğrenmiştim gayet normal 3 haftalık oluyor 🦋🦋🦋✨👼🏼
0Cerenk Cansucasalin caanım senin ikinci gittiğin gün kaç gün sonraydı değerin kaç çıkmıştı🙏🏻☺️ Pazartesi gideceğim ben tekrar değer için
0Cerenk Tugce1803 amin caanım inşallah, Allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin🥰🙏🏻 Evet canım 3 mayıs Yesmckmk amiiin canımm Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻
0Cerenk Tugce1803 benimde 11 aydır olmadı canım hayırlı zaman için çok dua ettim Rabbim bana bu hayırlı günlerde nasip etti, inşallah sana da nasip eder🥰🙏🏻🙏🏻 KubraSS- çok teşekkür ederim canımm inşallah amiinn🥰🙏🏻 Gmsy1 aminnn canımm Allah razı olsunnn🥰🙏🏻
Meerryy Tugce1803 benim de 2 ve ya 3 mayıs inşallah ya inşallah Allah ım mübarek günde tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat 🧡
0Cerenk Tugce1803 sumosgoksu kızlar dua edicem size, Allah en hayırlı zamanı bilir, hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin size inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
0Cerenk SusamTanesi61 amin canımmm inşallah çok teşekkür ederiim🥰🙏🏻 Gldn7 amin canım benim Allah razı olsun🥰🙏🏻