14531453 Kızlar tetanoz aşısı yaptıranlar için; düşük erken doğum yapıyorlar ya da adet düzensizliği yaşanıyor fln diyorlar.bi bilginiz fln var mi duyduğunuz veya yaşadığınız,iki aşımı da yaptırdım ben kolumun ağrısından başka bi etki görmedim🤷♀️
Merve1990 14531453 merhaba canım valla bilemedim 3. Hamileliğim şuan 6 mayıs da tetenozum var şimdiye kadar öle bişey duymadım
Misssimsek 14531453 iki dozunuda yaptırdım. Ikinci yi 2 3 hafta kadar önce yaptırdım kol agrisi da dahil hiçbir yan etki yaşamadım. Bence duydugun şeyler olacağı var ve oluyor. Yoksa asiyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ben doktoruma sorduğumda yaptiriyim mi diye daha sorum bile bitmeden kesinlikle yaptir dedi. Ki ben tup bebek hamilesiyim zorla hamile kaldım öyle bir risk olsa doktor yaptirmami onermezdi
Arapgelin 14531453 ben bi çok yan etkisini yaşayanı duydum okudum sadece ağrı ve ya kolu kızaranıda okudum bünyeyle alakalı bişey sanırım. bana hemşire ameliyattaki neşter falan paslı olursa sorun olur gibi bişeyler anlattı ben kornea nakli oldum bu çok ciddi bi ameliyat daha hassas bi yer bu ameliyatımdan önce bana neden tetanoz aşısı yapılmadı veya onlarca kornea nakli olan hastaya onu merak ediyorum neden sadece hamilelikte yapılıyor acaba
addie487 Arapgelin hamilelikte bunun takibi yapılıyor çünkü. Bu diğer ameliyatları yapan doktorların takipsizliği de olabilir 🤷🏻♀️
Arapgelin addie487 evet bende düşündüm bunu ama benim olduğum ameliyatı binlerce insan oluyor en önemli nokta dokunun uyması bu kadar ince detayı dikkate alan doktorlar bunun neden takibini yapmasınlar diyede düşündüm
Degisken Ben daha bekarken başladı sağlık ocağı bu aşıya. Ameliyat falan da olmayacaktım . Toplam 6. tetanozumu vuruldum 10 yılda. Sadece kol ağrısı yapıyor 3.4 gün