Gzdnr2113__ Mucizeeemm_ casual vista aldık tek kelimeyle mükemmel baston tipi olması ve pusetin büyük olmasıda cabası💪
Cansummm Mucizeeemm_ ben onları da beğeniyorum o da olabilir. yoyko nun bebek arabası ürünleri genel olarak kullanışlı ve diğerlerine göre fiyatları daha makul
bimuallime Mucizeeemm_ Canım çoook araştırarak Casual Cadillac Air Trona aldım. Çok güzel araba. Ancak bebeğim doğdu puseti kullandık diğerine geçimce dedim ki 2500 vermektense gidip jokerin kabin tibi 600-700e inen bi arabası var al çık. Kapatınca kutu gibi oluyor. Anne tavsiyesi bak😅
bimuallime Mucizeeemm_ Bu arada travel sistemler arasında cidden casualler çok iyi. Hemen hemen her modeli. Zaten ödül almıs güvenlik rahatlık açısından. İlla öyle heves ediyorsan bak kuzum
Mrv0623 Hem travel hem baston şeklinde kullanılan araba var acaba yoksa ben uygun fiyatlı alıcam zaten belli müddet sonra bastona geçiyoruz tonlarca para vermenin bi anlamı olmuyo
Hbbsnplt ecemrt merhaba yoyko nün hangi serisni önerirsiniz elgance mi, luxury mi, City mi ,ultimate mi