Didem35 çok gaz var sürekli geğirme geliyor 😟 böyle bir durum yaşayan varmı benden başka neden olabilir kızlarr😵
Nur_nur06 Didem35 19+5 canım benimde gaz problemim var ve göbeğim büyük vücuda almıyorum direk göbeğe alıyorum kilo daha 4 kilo aldım 😊 sen de nasıl durumlar hareketlerini hissediyormusun
Unsalin_Annesi Didem35 aynı sorun bendede vardı 23+3 olduk karnım biraz küçülmüş gibi geliyor bana bazen çok şişiyor gazdan dolayı işte olabiliyor böyle
Mrvcnn Didem35 28 haftalıgım gaz problemim ilk baştan beri var malesef (hem alttan hem geğirme olarak) cıkaramayınca Çok rahatsızlanıyorum 😢 çözümde bulamadım gaz yapıcak seyler yememeye içmemeye çalışıyorum sadece
GGamzee Didem35 19+3 üm sabahları uyandığımda hiç karnım olmuyo ama akşama doğru baya şişiyo bende geğirme değilde böyle yemek borumdan değişik sesler geliyo uygulamada normal yazıyodu bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyormuş oyüzden geğirmek normal diyordu
Didem35 Nur_nur06 hareketleri hissediyorum ara ara canım 😊 bnde 3.5 kilo aldım ama karnımra şişlik var sanırım kabızlık 😔
Didem35 Unsalin_Annesi evet canım sanırım gazdan dolayı sindirmemiz zor oluyor biraz cok rahatsı edici bir şişlik
Mrvcnn Didem35 inş gazlı olmaz valla ablamın kızı çok gazlıydı çok cekti 😞 çocukta ağlamaktan çatlaya yazdı doktor doktor gezmişlerdi zamanında sağlıcakla alalım hepimiz inş kucağımıza 🙏🏼🧿