Gaazell Aysegulccc Tabi ki tehlikeli çünkü ilişkiye girildiğinde rahim yolu yumuşuyor erken doğuma neden olur. Ara verilmesi daha iyi
Nevink Aysegulccc erken dogum riski varsa sakincali tabiki biz suan yasakliyiz mesela ama dogumunuz yakinsa sorun olmaz
Aysegulccc Doğum yakın açılmam da varmış bekliyoruz. 40+3🙈 bu Esnada iki kere ilişkiye girdik eşimle. Herkes diyor ilişkiye girmek iyi falan bilemedim 😂 bir an önce doğsun diye her şeyi yapıyorum 😄 açılmam yoktu 1 haftaya kadar acaba ilişkinin sonucunda mı oldu bu diye merak ediyorum 😃
Kardelenyigit 2 gün önce doktoruma bunu sordum ve normal doğumda kesin öneriyorum ilişkiyi çünkü rahimi yumuşatır kolaylaştırır dedi 😅bu arada 35 hafta oldum bugün,vallahi seve seve yapıcam artık 🤣🤣önceden korku vardı bir şey olur diye 😅😅
Aysegulccc Kardelenyigit ahahahahahhaha aynen ben de öyle 😄 ben duyduğumda kocama dedim bak iyiymiş o da yok yapmam bi şey olur dedi 😄 2 gün önce neyse ki oldu. Demek ki gerçekten yaradı işe ki açılmam oldu😄 sonuna kadar gidelim 😄
MerveSimsek_ Aysegulccc benimki de korkuyor 🙄 cok sinir bozucu bi durum 😂 iyimiş diyorum hamileligin son haftalari diyor yok olmaz yapamam 😅 lafini bile ettirmiyor 🤦🏼♀️😒😒😒😒 34+4 haftaligim.ben de