esrAlp mmervemeryemm önce ense ve burun kemiğine bakıyor benim iyi çıktı yaptırmana gerek yok ama illa bir test istiyorsan yapalım dedi oğlumda da yaptırmıştım inşallah bu haftayı da güzel haberlerle atlatırız☺️
Edda07 mmervemeryemm ben şuan 11+5 im perşembe kontrolüm var tam 12 haftalık olacağız Allah’in izniyle
Zerrinck Merhaba bende 13 haftalığım bugün cinsiyet tahmini için gidicem çarşamba günü, var mı cinsiyeti kesinleşen
emine-lina Zerrinck ben 11+6da öğrendim bir hafta sonra alttan muayene olmam gerekti akıntım nedeniyle orda kesinleşti cinsiyeti şuan 14+4üz oğlumla büyüyoruz gün gün ve olası doğum tarihi annesinin doğum günü 🙈 inşallah tutar
Birgunmutlaka ysmn0693 doktorumuz bize de 25_27 aralık-2007 tarihleri arası olabilir dedi 🙊 12+3 üz bizde 🥰
Zerrinck emine-lina çok erken öğrenmişsin sen bende 12+2 de gittim ama uyuyordu uyandıramadık dönmedi yani😂 bakalım çarşamba günü tekrar gidicem inşallah öğreniriz
emine-lina Zerrinck evet baya erken öğrendik bizde şaşırdık hatta ikili taramada öğrendik. Ama gerçekten bu cinsiyet öğrenme bebeğin pozisyonuyla alakalı kimi anneler ancak detaylı ultrasonda öğrenebiliyor göstermiyor gizliyor
Zerrinck emine-lina sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, bende çok heycanla bekliyorum bakalım inşallah bu gidişimde belli olur
esrAlp emine-lina bana 10. Hafta da erkek gibi demişti sonra ki her gittiğimde erkek dedi bu hafta 16+1 de tekrar erkek dedi😅artık ufak tefek bişeyler alırım abisinden kalanlar da var zaten fazlasıyla
gupsemnur Kısmetse bizim doğum 7 Aralık gösteriyor şuan 17 haftayız 13 tam göstermedi uygun pozisyon bulamadı koz dediler 14 haftada kendi doktorum bacak arasını gördü erkek dedi 17 haftamda dün gittim yeniden erkek dedi bende başlıyor yavaş yavaş alış verişe