Meva-32 Merhaba arkadaşlar 5+6 yım bende haftaya inşallah kalp atışını duymaya gidicem bende de aşırı şekilde koku hassasiyeti mide bulantısı var
Deletedmom191 DuyguYazgan ben bide kistle hamile kalmışım 2 kaybım var kalp durmasından çok şaşırdım doktor sağ yumurtalıkta sana zararı yok buyuyunce bebek geçer dedi o ağrı çok yapio mesela arada bi gelio dün oldu mesela 1 saat yattım geçti bügun hic olmadi şükür onun ağrımda kötü ya yumurtlagimda sağ da hissetttrio bayağı 😂
esrAlp Edizinannesii aynıyız 🥰ama benim sezeryan olacak 4 yaşında bir oğlum var o yüzden ½ hafta öncesi olur kısmetse
Caglanuroney ysmn0693 geçmiş olsun benim de kalp hastalığım var bizim de kardiyolojiyle birlikte kontrollerimiz olucak 😔
Deletedmom191 Caglanuroney yalniz değilmişim sevindim bir arkadaşım bende o son aylarımda oldu dioduda dedim sen hiç belirti yasamadin ne kusma ne bulantı ne göğüs hassyti hiç hamile gbi değildi ağrıları bile olmadi bi damla bile leke gelmedi hastaneyle işi olmadi 9 ay sanslilardansin herkes bir değil dedim kızı 1 yaşına gircek smdi 😂
Caglanuroney Deletedmom191 masallah bizim zor gecicek o zaman benim şimdiden bel ağrısı göğüs hassasiyeti büyüme basaldi bile 😂
Caglanuroney Deletedmom191 bana da ilk öğrendiğim de gittiğim doktor sağ yumurtalıkta kist var ama çok önemli değil dedi daha sonra başka doktora gittim o doktor ben kisti göremedim yok dedi 7 haftalık hamileyim çok şükür ağrılarım da geçti geçen haftalar çok ağrım vardı olabilir demişti zaten doktor inşallah senin de ağrıların geçer 🙏
Deletedmom191 Caglanuroney benim göğüsler ztn şişmişti kilo aldım evlenince 50 den 70 oldum şimdi sanki yaptirmisim gbi önden gidiyorlar🤣🤣
tubaa34 Bizde geçen hafta kesemizi gördük 4,5-5 haftalıkmışız henüz Pazartesi kalp atışı için gideceğiz inşallah duyarız 🤲🏻🙏🏻 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi🙏🏻👼🏼
Caglanuroney Deletedmom191 evlenince kilo alan tek ben değilmişim çok mutlu oldum 😂 bende 55-60 civariydim evlenmeden önce evlenince 70 oldum 😂
Deletedmom191 Caglanuroney ay bende bir tek kendimi sanıyordum hatta aklıma bi sürü şey gelio kilo aldım ondna ki pihtlsmam oldu bebekleri ondan mi kaybediorm çatlaklarım ve selultlerim oldu birden evrim geçirdim eskiye şimdiye bakıyorum çok değiştim bacak baldır popo hiç beğenmiyorum kan dolasimim mi durdu kilodan mi öle şeyler oluo die neler neler gelio ama diorm e 100 kilo ile hamile kalıp doğuranlar var diorm saçmalama diorm 4bucuk senelik evliyim bi ara karatay beslenmesi yaptık 55 e inmiştim 2 sene önce ama tekrar aldım fazlasıyla 70 ne demek yani çok kötü hele doktor b12 iğne d vitamini gebelik öncesi başlattı o beni daha beter iştah açtırdı 😂