hilal_yener Nuniss ben 35+4 haftalıgım yaklasık 3 haftadan beri sürekli ishal olup düzeliyorum karnım ağrıyor tuvalete çıkıyorum bende ama doğum belirtisi değilde yediğimiz yiyecekten kaynaklı olabılır yağlı şeyler falan
Kkggee Nuniss canım son haftaların olduğu için olabilir ama tek başına olmaz muhtemelen birkaç belirti daha varsa yanında doğumun yakın olabilir yinede en doğrusunu doktorun bilir
Buluttt123 Geçen bi arkadaş yine yazmıştı ben 24. Haftadan beri neredeyse hep ishalim 🤣 ama son haftalardasın olabilir yazmışlardı. Sağlıkla gelsin bebisin💜
Nuniss Sunay10_ bugün gittim nst için gittim sorun yoktu iyi demişti baya karnım agridi şimdi geçti gibi daha öncede duymuştum ishal doğum belirtisi diye yaşayan var mı diye merak ettim🙈
hilal_yener Nuniss vallaha daha benim sancım olmadıgı için sancı nasıl oluyo bilmiyorum ama bildiğimiz karın ağrısıysa korkma o banada oluyo çok kötü
Nuniss hilal_yener inşallah öyledir o zaman şuan biraz daha rahatladım bir kaç gün daha dayansın en azından ☺️