Şimdi size doğumumu anlatıyorum hanımlar hazır mısınız😍?
Pazar gecesinden sahurdan sonra unutamamıştım artık çünkü sabah 8 de artık kızıma kavuşacaktım 😍ve sabah 8 de gittik eşim annem Kayınvalidem ve kardeşim ile yatış işlemlerini yaptık odaya geçtik damar yolunu açıp serum takmışlardı bana ve beni artık korkular almıştı derken saat 11 de gelip giydirip hemşireler ameliyat odasına götürmeye başlamışlardı,kızımın ilk giyeceği kıyafetleride yanımıza almıştık ben ameliyathane girmiştim eşim ve annemler dışarda bekliyorlardı benden önce bir anne adayı daha vardı ve anne olmuştu artık bebişin sesini duymuştum çünkü onu çıkarıp beni içeri almışlardı ve titremeye başlamıştım nasılsın diye hemşireler bana sorduğunda iyi değilim çok korkuyorum acımayacak dimi diyordum🥰ve doktor gelmişti sakin ol sırtından iğneni yapıcam sakın hareket etme dedi bir doz vurmuşlardı iyidim aslında ikinci dozu vurmaya başladığında doktor hemşireler beni tutuyordu hareket etmiyim diye ama ben sıvının nasıl vücudumda akmasını hissediyordum ki bağırmaya başlamıştım istemiyorum vurmayın diye çünkü uyuşmaya başlıyordum bir yandan da derken tansiyonumun düştüğünü farkederek bana sakinleştirici yapmışlardı hemen damar yolumdan ve ben artık leyla gibiydim☺️Ardından kendi doktorum gelmişti çok memnundum ondan baştan beri bana demişti ki şimdi test yapıcaz bakalım acı hissedecek misin hiçbirşey hissetmemiştim o zaman başlıyoruz dediklerini duymuştum,sonra mideme bastırdılar bağırmıştım doktorum dediki bana biraz dayan kollarını çıkarıyoruz dedi ve aradan 10 saniye geçmedi bir baktım doktorum yukardan bana gösteriyor kızımı göz göze gelmiştik orada kızımla ve ben çok ağlamaya başlamıştım kızım bir yandan ağlıyordu ben bir yandan en duygusal anlarımızdı mis kokulum ile😥 ve sonra kızımı yanda temizleyip giydirmeye başlamışlardı beni de dikmeye tabiki,daha sonra ikimizi birden aynı anda ameliyathaneden çıkardılar kapıda heyecanlı ve gözü yaşlı bakışlarla bizi beklediklerini gördüm 😥artık gerçek bir aile olmanın tadını çıkaracaz inşallah🤲🏻çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻