Alpzumra 29.haftamızdayız doktor en geç 35 36da alırım dedi sizin doktorlarınız bu konuda ne diyor canlar daha erkende olurmu acaba kafam çok karışık belirli bi erken doğum riskim yok ama ciğer geliştirici iğneyide vurundum.
Drykmsl Alpzumra 37+2 de sezeryan olucam ben. 36+3 olduk. Benim Dr un da 36-37 lerde alırız diyordu şükür bebeklerim de dayandı. Darısı başınıza inş
Filiztugrul_07 Alpzumra bende 30. Haftamda vuruldum suan 32. Haftamdayim 34 35 bulursak iyi dedi ama 36 . Haftayi bulursak cok cok iyi dedi hem bi sikinti olmaz iste haftasiyla uyumlu olursa kuvezede girmez bizde 35i gormeyi planliyoruz
Elifcek Alpzumra bizde 32 haftalık olduk dün ve ondan önceki gün ciğer geliştirici iğne oldum doktor 37. Haftaya gün verdi . Erken riskin yok dedi ciğer geliştirici bile bence gerek yok istersen yazayım dedi ben istedim de yazdı . Doktor çok rahat bir adam ama ben tedirginim yine de erken gelirlerse diye
Mrwmrz Bende 32.haftamdayim , 29 da ciğer geliştirici iğne vurundum. Doktorun dediği 36 haftayı bulursak ıyi.ikizler için genelde 36.hafta öngörülüyor.insallah bir sorun olmaz ,bende bu anlamda tedirginim.
Alpzumra Mrwmrz benim doktorumda aynı canım 35 36 yi görürsek ne mutlu diyor sadece 1 ikiz gebesi 37.haftaya kadar durabilmiş
Mrwmrz Alpzumra benim 1 tanesi diğerinden 9-10 gün geri.aradaki fark kapanmazsa doktor her ikisini de almamiz gerektiğini söyledi. Haftaya tekrar kontrole gidicem bakalim
Ikizlerr Alpzumra ınsallah canım hepimizin evlatları sağ salim gelsin 😊 bi problem yok coo şükür normal gidiyor
Alpzumra Elifcek 27.haftamda yapıldı bana doktor kendisi yapmak istedi ama ağrılarım oluyor bu sıralar çok sık idrara cıkıyorum birde tutamıyorum istemsiz bir şekilde gidiyor anlam veremiyorum
Twinksmom Alpzumra Canım İngiltere de doktor sanırım 30 dan sonra devreye giricek ebe bakıyor tahmini tarihi 40 a göre vermiş olabilir
Secil_caglar Alpzumra bizde kızlarımla 33. Haftaya girdik bugün hedef 36ydı ama mümkün görünmüyor. Kontrolümüz vardı bugün ikisininde suları azalmış en fazla 1 hafta daha götürür dedi 😞 ciğer geliştiricileri vurulmuştuk zaten pazartesi günü kontrol var bakalım ne olacak heran tetikteyiz artık 🙄
Alpzumra Secil_caglar canım benim bundan önceki hamileliğim 31.haftada suyu tamamen azalmış diye almaya kalktılar ama azmettim onay vermedim 35.6 yi görebildik şükür hastaneye gittim ama hergün tedbir amaclı inşallah seninde biraz daha Dayanır
Secil_caglar Alpzumra ya çok korkuyorum riske atamıyorum ya tamamen biterse çocuklarıma bişey olursa diye çok endişeliyim 😞 biraz hareket etmeseler aklım çıkıyor. Sen nasıl dayandın kuzu neler yaptın
Alpzumra Secil_caglar canım benim doktor o zaman doğuma kadar yarış takip yada hergün geleceksin kalp atışı dinlicez ve serum takıcaz demişti öylede oldu abartısız hergün gittim doğuma kadar
Secil_caglar Alpzumra ya işte normal bi durumda olsak doktor da beni yatırır da şu virüs ortamında yatırmak istemedi. Kiloları 2.200 civarında dediğin gibi kontrole gittiğimde 34 doluyor hemen hemen işte artık ne kadar daha götürürse