Iyi akşamlar Kizlar..
Gebeliğim başından beri burdayım sizler gibi bende. Kaynana,es,sağlık sorunları paylaştık hep birbirimize tıpkı kardes gibi yan yana olmasakta destek olduk…
Artık bizde hoppy mom veda zamanimiz geldi..
Evet simdi doğum hikayeme başlıyorum. 2 kaybim oldu 3 senelik evliyim ilk kaybimda doktor biri bana artik anne olamazsin demisti hep böyle düşük kayıp olacak dedi ve dunyam basima yıkıldı..😞 ama asla umudumu kaybetmedim ben, bir gün hic ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. Ve testler flan derken oksapar 4000 ile tutunduk hayata.. hersey cok güzeldi her anim heycan dolu, 34 haftada tansiyonum cıktı doktorum 37 de seni alicaz dedi basta cok üzülmüştüm erken doğuyor kuzum diye, sonra hayırlısı istedim rabbimden..
Veee 27.04.2020 37 hafta 3 günlük geldik minik kuzum ile sabah doktorumuza , benim 3 cm acikligim vardı, doktor normal yapalım mi dedi bende okadar istiyorum ki normal yapmayı evet dedim, neyse suni sanci bagladi doktor beni sanci veriyorlar ama hic hissetmiyorum ben tabi, plates topu verdiler hopladim zipladim yok sıfır sanci bende. Doktorum geldi ve kuzumum kalp atışı en ufak sancıda düşüşe geçtiğini söyledi acilen sezeryan almam lazim seni dedi. Bi an gözlerim doldu nedense 🤷♀️ neyse ailem geldi esim, annem flan beni hazirladillar ve götürdüler. Orda önlüklü adamlar görünce geri geri kacasim geldi 🤭🤭 ilk ameliyatimdi benim , hepsi birbirinden iyi doktorlar benle ilgilendiler ve ameliyat başladı. Anestezi basimda hersey söylüyor bana simdi bunu yapacaklar soyle olacak diye. Veeee dediki simdi minik kizin cikacak dedi, demesi ile kuzumu bana gösterdi doktor. 1 dk gözlerimi alamadim kuzumdan cocuk doktoru muayene etti bana tekrar gösterdiler ve kuzum babasina gitti bende son rütuşlar için ameliyathanedydim. Sonra odama gectim annem kaynanam esim flan bebegimin basindalar görüntülü aramis ablamlar her yer cıvıl cıvıl resmen direk kuzumu bana verin dedim, hic agri sizi dinlemeden.🤭 onu kucağıma aldığım an hersey benim icin bitmişti. O kadar guzel bir duygu ki rabbim herkese yaşatsın inşallah. Suan yanimda ve gözlerim üstünden alamıyorum 💗😍 biraz uzun oldu ama hersey detayina kadar anlatmak istedim..