MugeYcl Selam anneler birşey sorcam ESENLEE MEDİPOL ŞUAN PANDEMİ HASTANESİ OLARAK KULLANILIYOR MU GİDEN VARMI
Esra_3929 MugeYcl evet benim oglum şuan orda yatıyor yorgun bakımında ve pandemi hastanesi ama ayrı yerlerdeler hastane çok temiz ve her önlem alınmış zaten pandemi hastanesi olmayan yer kalmadı artık..
SedaAydemir MugeYcl benim arkadaşım orda çalışıyor pandemi değil dedi şüpheli olanları bile almıyoruz hastaneye dedi doğru yanlış bilemem
Arapgelin MugeYcl ben dün esenler medipldeydim kbb bölümüne gittim girişte tek tek ateş ölçülüyor ve pandemi olarak hizmet vermediklerini söylediler içiniz rahat olsun ☺️
Hayat5anne Esra_3929 MugeYcl sizin bahsettiğiniz medipol mega olmalı. Bende Esenler medipole gidiyorum vaka olmadığı için test dahi yapmadıkları için..
Arapgelin Esra_3929 yanlışınız olmasın bahsettiğiniz hastane bağcılar medipol olabilir mi? Ben dün esenler medipoldeydim pandemi olarak hizmet vermediklerini söylediler
Esra_3929 Arapgelin olabilir esenlerde varmı bilmiyorum medipol ama bagcılar fatih mahallesi deki medipol
icenes Bende esenler medipole gidiyorum sordum ve pandemi hastanesi olarak geçmiyor bagcılar mega medipol pandemi olarak geçiyormuş
Hayat5anne MugeYcl bende size değil diğer bayana yanıt olarak söyledim. Size de pandemi hastanesi olmadığını söyledim.
Beyzaozturk97 MugeYcl ben oraya gidiyorum Canım en son dün gittim almıyorlar hatta soruyorlar ona göre sokuyorlar içeri
Furelcag MugeYcl ben aradığım da pandemi hastanesi değiliz dediler, zaten yetişkin yoğun bakımı bile yok nasıl pandemi hast olsun😛