Azrabekleniyor Arkadaşlar selamlar, Lohusada hastanede ilk gün ne giydiniz? Gecelikle mi yoksa pijama ile mi rahat ettiniz? Korona sebebiyle lohusa alışverişi yapamadım. Siz nerelerden alışveriş yaptınız? Önerdiğiniz bir marka ya da site var mı? Teşekkürler 😊
M1044 Azrabekleniyor ben önden düğmeli takım da aldım gecelik de aldım suwen ve pentiden sabaklıklı ☺️
Fatmafth Azrabekleniyor ben alt üst takım giydim hiç zorlanmadım eğer sezeryan olacaksan alt üst takım giy derim dahat rahat oluyor.
Busraf44 Azrabekleniyor Sezaryan olanlar geceliğin daha rahat olduğunu söylüyorlar pijamanın kat yeri ameliyat bölgesine geldiği için ağrı oluyormuş aklınızda bulunsun 😉
Matkolik Benim haftaya dogumum. Yeni hic bir sey almadim. Pijama 2-3 takim ust kisim onden dugmeli olsun ki emzirmek kolay olsun. Bir de hazir pedli kilotlar var depends marka onlardan edindim..
Mertarasinannesii 2 pijama 1 gecelik aldım gecelik Ayyıldız düz düğmeli model , çekimde kullanırım diye cossybyaqua son olarak da hem doğum öncesi hem sonrası kullanabileceğim Emzirme özellikli penti mom pijama aldım
Merveacikbas Azrabekleniyor Bence ikiside mantıklı ben oyle yaptım sezeryan dogum icin gecelik normal dogum icinse pijama takımı koydum ve kesinlikle koyu tercih et normal dogumda surekli kanama oluyor gecme ihtimali var ..
Meryemsmom Azrabekleniyor ben asla gecelik insanı değilim ama kesinlikle hastane için gecelik hatta ilkgün pijama imkansız ben catherins den almıştım
Brokoli gecelik alacağım, tuvalet ihtiyacimda etegimi kaldirmak yeterli olacagindan bana daha pratik geliyor. bir de haziran ortalarinda falan olacak dogum muhtemelen, pijama giyip belimden lastik gecip daralacagima daha rahat olurum gibi geliyor.
Tugbaern Azrabekleniyor doğum yapmış biri olarak kesinlikle tavsiyem pijama hatta eşofman bile olur 😊c
Suveydaa Azrabekleniyor sezeryan olduğum için ilk gecelik giydim kanama kontrolü falan yapıldığından rahat oluyor ama sonra alt üst pijama takımı giyiyorsun canım daha rahat oluyor.
2kizanasi İkisinden de koydum ben nolur ne olmaz, önleri düğmeli veya esnek olsun emzirmek için yeter zaten gerisi size kalmış nasıl rahat ederseniz :)
Azrabekleniyor İlk gün fotoğraf çekimi için süslü bir sabahlıklı takım alayım diyorum kızlar diğer günler bende pijama giyerim herhalde 🤗