Ozlemyeni Bende pko var. Ovulasyon testi aldim eczaneden .ne zaman yapmaliyim bilginiz var mi? Hangi gunler yapmaliyim
Tugce1803 Ozlemyeni Yani ona para mı dayanır demişsin ama adetin düzensiz adetin bitince hemen başlayıp yumurtlama göre siye kadar devam etmen gerekiyor. Bu yüzden eczaneden değil, internetten almalısın. Bi gün bi gün yapmayla yumurtlama yakalayamazsın
Zynbgvn Ozlemyeni eczanede pahalı ben internetten 30 lü 40 li alıyordum cunku pkoda yumurtlama yakalamak cok cok zor sorun zaten yumurtlama olmaması. O yüzden ya çok test alın yada direk dr kontrolünde ilerleyin
Nesli20 Ozlemyeni bende pko hastasiyim malesef 5 yillik evliyim bende denedim ama faydasi olmadi hic umarim sende ise yarar cok sukur ki suan 6 aylik hamileyim en kisa zamanda darisi basina insallah
Ozlemyeni Hergun yapmam gerek yani🤦♀️ Tamam internetten siparis vereyim o zaman.ya biz iki gune bi iliski yasadik.o yuzden ovulasyona gerek duymamistim ama hamile kalan pko hastalari hep ovulasyon dedigi icin bende bi deneyeyim dedim